spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Forpremiere på Fuld af Kærlighed

Afholdt event

Forpremiere på Fuld af Kærlighed

Fra DKK 20,00

Sted

Dato

21 maj 2024 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi i Pårørende Netværket - Misbrugsportalen er utroligt glade for at kunne tilbyde vores medlemmer en forpremiere på den danske film Fuld af kærlighed tirsdag d. 21. maj kl. 18, to dage før den landsdækkende premiere, i Bibliografen i Bagsværd centret.
Forpremieren sker i samarbejde med Bibliografen, og der vil være et kort oplæg inden visningen ved vores faglige leder og talsmand Jan Stig Salling.

Fuld af kærlighed er et stærkt familiedrama instrueret af instruktør Christina Rosendahl, og den skildrer en middelklassefamilie hvis lykkelige facade skjuler en tragedie af alkoholmisbrug. 

Christina Rosendahl (‘Vores mand i Amerika’, ‘Idealisten’) har taget personligt afsæt i sin egen smertelige erfaring med misbrug i familien, og skabt en smuk, klog, indsigtsfuld film om at genfinde tilliden og kærligheden til hinanden efter det svære opgør. Og om en ung kvinde, der må finde modet til at følge sine egne drømme.

På rollelisten finder man bl.a. Lars Ranthe, Stine Stengade og Viilbjørk Agger Malling.

Billetter for ikke-medlemmer købes via Bibliografens egen hjemmeside.

Er du ikke medlem af Pårørende Netværket - Misbrugsportalen endnu? Det kan du hurtigt blive ganske gratis via vores hjemmeside: https://www.misbrugsportalen.d...

Lokation

Bibliografen, Bagsværd Hovedgade 116, 2880 Bagsværd

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .