FORRETNINGSCAMP - Go Zebras online mini camp

23 mar 2021 kl. 18:00
25 mar 2021 kl. 20:00
Super arrangør


Bliv en skarp iværksætter og tjen dine egne lommepenge! 

Go Zebras online FORRETNINGS-CAMP er for alle opfindsomme børn, som har en god idé de gerne vil gøre til virkelighed. På denne camp tager vi udgangspunkt i børnenes egne idéer, og guider dem gennem legende øvelser til at komme i gang med at få deres idéer ud i verden. 

Hvordan finder man sine første kunder? Hvordan kan man tjene penge på sin idé? Og hvem kan hjælpe en i gang? Det er nogle af de områder vi skal blive klogere på i fællesskab. På campen kan alle børn i alderen 10-14 år, få en smagsprøve på nogle af de elementer, der skal til, for at man kan blive en dygtig iværksætter. 

Campen foregår over to dage: 

Tirsdag den 23. marts fra kl. 15:30-17:00
Torsdag den 25. marts fra kl. 15:30-17:00

Hvad kan børn forvente?

At det bliver en sjov og let smagsprøve på, hvordan man kan få sine idéer ud i verden. Vi skal primært beskæftige os med salg, marketing og økonomi. Vi skal bl.a. quizze, finde ting i hjemmet og lytte på hinandens idéer. Efter campen får alle børn en lille online værktøjskasse med skabeloner og øvelser til bl.a. at lave et budget og en forretningsplan. 

For alle de børn der endnu ikke har en god idé, kan vi anbefale at være med på IDÉCAMP, hvor vi træner at få gode idéer. Tilmelding her

Hvem kan deltage?
Det kan alle børn i alderen 10-14 år, der har en god idé, de vil føre ud i verden. Måske dit barn har en ven, klassekammerat eller søskende, som også vil arbejde videre med idéen? 

Hvad koster det at være med?
Det er helt gratis at deltage! 
MEN bemærk at vi har et begrænset antal pladser. 

Læs mere om Go Zebra og børneiværksætteri her

Find billetter til Go Zebras arrangementer

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke