eventet sluttede

Forretningsudvikling - for etablerede & iværksættere

DKK 180,00

Sted

Dato

02 sep 2021 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Vi sætter spot på, hvordan din virksomhed kan øge sin konkurrenceevne.

Vi klarlægger dine muligheder for både at styrke og beskytte dine idéer/produkter/ydelser juridisk og samtidig kunne dele content, og forholde dig til bæredygtighed, når du markedsfører din virksomhed.

Arrangementet er inkl. let forplejning.

Som eksperter, som vi debatterer arrangementets emne med, kan du møde:

Nikolaj Jalili-Trudslev, Partner & Advokat, Haugaard|Braad.

Marc Münzer, European Patent Attorney, Guardian IP Consulting I/S.

Kristina Skovgaard Pedersen, Indehaver, Advisory Nord ApS.

Thomas Thomsen, Managing Partner & Keynote Speaker, Better World Fashion.

Netværksarrangementet er åbent for alle - dog har vi et begrænset antal pladser, da arrangementet er dialogbaseret og med fokus på at skabe viden og nye relationer - samt at holde afstand og god hygiejne i relation til Covid-19.

Perspektivet Interessenetværk skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter i selskab med et skiftende ekspertpanel spot på et aktuelt emne.

Netværket er åbent - du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse.

Købte billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer, hvis du mod forventning må melde afbud, men refundering gives ikke.

Arrangør

Lokation

Haugaard|Braad Advokatfirma Haugaard|Braad Advokatfirma, Skibbrogade 3, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .