Forsætterkursus i Plantefarve og plantetryk

Raadvad, 2800 Kongens Lyngby
12 jun 2021 kl. 10:00
13 jun 2021 kl. 15:00

Forsættter kursus -  Plantefarve og plantetryk kursus 

Dette kursus er for dig, som allerede har deltaget på et plantefarve kursus og som gerne vil have tid til at fordybe sig i teknikken. Weekenden vil være mindre struktureret og lægger op til, at du kan arbejde videre med de nye teknikker. Det vil være muligt at arbejde med både plantefarver og med plantepressen og få vejledning undervejs.

Materialer og mad indgår i prisen på kurserne. Medbring dog to tomme syltetøjsglas og ekstra papir, hvis du planlægger en større produktion.


Praktisk:

Hold størrelsen vil være i forhold til de officielle anvisninger. Pt er det 10 personer.

Sted: Raadvad Naturskole, Raadvad 50, 2800 Kgs. Lyngby 

Forplejning: Der vil være kaffe, te og en lækker varm vegetarisk frokost. 


Kort om stedet:

Kurset holdes på naturskolen i Raadvad, som ligger lige op af Dyrehaven. Dette giver mulighed for at benytte skoven og området til at sanke planter og fordybe sig i de smukke omgivelser. 


Tilmelding og aflysning:

Tilmeldingen er bindende. Pengene gives ikke retur ved sygdom eller egen aflysning, men man er velkommen til at videregive eller sælge sin plads.Hvis det ikke er muligt at gennemfører kurset refunderes pengene.

Jeg tager alle forbehold for Covid-19, dvs afstand, udluftning. Kurset følger de gældende retningslinjer. 

Hvis du har spørgsmål så ring til Cecilia på mobil 20919097


Transport muligheder:

Tog: Klampenborg station og 17 min.cykeltur igennem skoven.

Bil fra Kbh til Raadvad. Kør af Helsingør Motorvejen, afkørsel mod Hjortekær og derefter mod Raadvad.

S-tog til Lyngby St og derefter bus til Raadvad. Kører dog ikke så ofte.

Kursist udtalelse:

“Workshoppen om plantebaseret farve har været en spændende og øjenåbnende oplevelse for mig. På workshoppen delte Cecilia Westerberg gavmildt ud af sin store viden om og metoder til at begynde sin egen farveproduktion af planter – både vilde planter fra naturen omkring Raadvad og af planter og frugter. Vi fik de første erfaringer med at lave planteafkog og omsætte dem til de smukkeste flydende farver på papir, hvor vi også afprøvede hvordan farven kan videreudvikles med syre og base. Jeg er overrasket over, hvor enkelt det er at fremstille sin egen farve og hvor stort et potentiale der er i forhold til at eksperimentere med de farver, som vores natur kan give os. Efter workshoppen ser jeg også pludselig naturen omkring mig med helt nye øjne, nysgerrig på hvad hver lille plante vil dele med mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilias workshop. “

Mette Jeppesen

Deltagere

Om underviseren

Cecilia Westerberg (f. 1967) er uddannet billedkunstner fra Chelsea College of Art & Design i London og har sit atelier i Raadvad tæt ved Dyrehaven. I løbet af de seneste 20  år hat hun udstillet både i Danmark og i udlandet. Sideløbende med sit kunstneriske virke afholder Cecilia workshops for børn og voksne på  museer og kulturinstitutioner. Hun har udviklet  en sanseudstilling Alkymistens Laboratorium for børn og voksne, som er blevet vist på fire danske museer og er nu aktuel på Malmø Kunstmuseum. 

Se mere på www.ceciliawesterberg.com.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke