Forsalg: Lærke Corfix @ Vela

17 mar 2018 kl. 20:00 - 23:00

Vela Viktoriagade, Viktoriagade 2 København V., 1655 København


Lærke Corfix

Lærke Corfix har to plader bag sig og udkom med sin første plade i eget navn i maj 2017 hvortil hun høstede begejstrede anmeldelser i udlandet og her hjemme fik æren som "Månedens Uhørt " I Gaffa 1/6 2017.

Lærke Corfix har netop startet sideprojektet "Songs for Hearts Next of Kin" med fem stjerner i Gaffa.


Lærke Corfix' kraftfulde stemme, sangskrivning om eksistentielle afsøgende emner vil lokke dig dybt ind i mørke skove.
Lærke Corfix har en helt særlig evne til at fjerne rummet mellem performer og publikum som gennem hendes intuition for hooks og kontroversielle plots vil bjergtage selv den mest distraherede lytter, idet hun kravler ind i hovedet på en morder eller tager dig med til kanten af en ørkenstorm.

Lærke Corfix er kendt for sin usædvanligt varierede og smukke sang. Hun indtager dit hjerte med sine udsøgte tekster, næret af hendes elektrificerende guitarspil og enestående stemme, der har indbragt hende begejstrede anmeldelser fra magasiner som Le quitidien, og Gaffa.
Lærke Corfix har på sin omfattende turné igennem den europæiske undergrundsscene tiltrukket sig interesse fra internationale navne som: Shilpa Ray, Hannah Lou Clark og Brian Molko, som på personlig forespørgsel inviterede Lærke Corfix til at varme op for Placebo, til deres udsolgte homeground koncert i Luxembourg på deres "20 years of Placebo" tur 2017.
http://www.laerkecorfix.com/---
Forsalg: 80
Entré i døren: 100 kr.

Billet

Salg lukket