Forsamling om Stem Med - bak op om kommunalvalget i Roskilde

Stændertorvet 1, 4000 Roskilde
12 okt 2021 kl. 17:00 - 20:30
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis
Fællesskaber er afgørende for om man stemmer. Vil du og dit fællesskab være med til at få alle til at føle sig velkomne til kommunalvalget?

Roskilde har en høj valgdeltagelse. Men unge i 20’erne stemmer markant mindre end alle andre. Under overskriften ’Stem med’ inviterer Byens hus og Roskilde kommune dig og dit fællesskab til Forsamling om Stem Med - hvordan øger vi stemmeprocenten i Roskilde?

Hvad skal der ske?

Efter en kort introduktion til hvordan vi kan understøtte demokratiet, præsenterer de allerede aktive deres planer og ideer. Med afsæt i det, kan I videreudvikle, planlægge egne aktiviteter eller tilbyde jeres hjælp. I går fra forsamlingen med et fælles blik på indsatsen og med en klar plan for hvad jeres bidrag består af.

Hvad er Stem Med?

Under overskriften ’Stem med’ forsøger kommuner over hele landet at mobilisere lokale fællesskaber, så vi får flest mulig ned i stemmeboksen til kommunalvalget til november.

Roskilde Kommune vil gerne invitere dig og dit fællesskab med i Stem med-klubben. Du kan arrangere egne aktiviteter – eller du kan støtte op ved at dele de aktiviteter og budskaber, som andre står for.

Hvad er ”Forsamling om …” i Byens hus?

Vi kan læse os til meget. Vi kan få information mange steder fra. Men det er når vi mødes ansigt til ansigt, trykker hænder og udveksler ideer og synspunkter, at vi bliver klogere på hinanden og fællesskaber opstår. Det vigtigt at mødes – for sammenhængskraften og for demokratiets skyld. Læs mere om Forsamling om, her

eventet sluttede

Forsamling om Stem Med - bak op om kommunalvalget i Roskilde

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke