spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Forskningens Døgn: Viden & Vin besøger BaseCamp

Afholdt event

Forskningens Døgn: Viden & Vin besøger BaseCamp

Fra Gratis

Sted

Dato

29 apr 2021 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

FORSKNINGENS DØGN: VIDEN & VIN BESØGER BASECAMP

Viden & Vin er tilbage, og besøger – i forbindelse med Forskningens Døgn 2021 – det nye bæredygtige byggeri, BaseCamp, i Sorgenfri.

Kom med ind bag murene på Sorgenfris nye vartegn: BaseCamp.
Til Viden & Vin på BaseCamp kan du blive klogere på tankerne bag det markante byggeri ved Sorgenfri Station, som er tegnet af det danske arkitektfirma Lars Gitz Architects. Du kan høre om valget af materialer, om hvordan bæredygtighed og klimatilpasning er tænkt ind i byggeriet og omgivelserne og ikke mindst om visionen og konceptet bag BaseCamp, som skal huse både studerende, forskere og +50 beboere.

Om Viden & Vin
Viden & Vin udspringer af Science City Lyngbys netværk for kommunikation. Idéen bag er at invitere borgere inden for hos vores mange virksomheder og organisationer. Til Viden & Vin kan man den sidste uge i hver måned blive klogere på, hvad der gemmer sig bag murene i Lyngbys virksomheder og høre om aktuelle projekter, ny forskning, lokal erhvervsudvikling, spændende opdagelser eller store begivenheder, mens man nyder et glas vin.

Hvor: BaseCamp i Sorgenfri
Hvornår: Torsdag den 29. april 2021 kl. 17-18.30

Eventet foregår delvist udendørs.

Lokation

BaseCamp Lyngby BaseCamp Lyngby, Skovbrynet 2, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .