spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FORSKYDNING - TEGNING OG BÅL

Afholdt event

FORSKYDNING - TEGNING OG BÅL

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

02 nov 2023 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Vær med til at undersøge sansernes sprog med Naturstemt v. Peter Schultz Schoubo i Skovhuset Kunst & Natur. Med tegningen og vores krop som redskab begiver vi os stille ind i naturens formverden. Mens lyset glider over i mørket vil vi forsøge at frakoble vores vante forestillinger og idéer og rette opmærksomheden mod sansernes direkte møde med naturens overflader og bevægelser.

‘Forskydninger’ er udviklet i samarbejde med Naturstemt, og er skabt ud fra den betragtning, at meget små forandringer, forskydninger af det vante, kan bibringe os væsentlige, nye perspektiver. Gennemgående for rækken af arrangementer er netop det enkle lille greb, som potentielt rummer en stor dybde, erkendelse og kompleksitet ved sin udfoldelse.

Denne eftermiddag er du fri til at lade dig flyde med og opleve dine sansers sprog – i kroppen og på papiret.

Billetter til arrangementet kan købes via billetto.dk eller på dagen ved indgangen. Som medlem af Skovhusklubben kan man købe billetter til halv pris ved indgangen eller ved at reservere billet pr. e-mail til skovhuset@skovhuset.org

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .