Forstå årsagen til at vi bliver syge - energimedicin er fremtidens lægekunst ved John Rosenkilde

20 mar 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg


Energimedicin/Psykologi er grundlaget for et meget bedre liv.

Hvorfor? Det ny paradigme er evident urbiologi afdækket af nyeste vestlige forskning og besvarer spørgsmål som: Hvad er de egentlige årsager til al sygdom? Hvad er forløbet i al sygdom? Hvordan forebygges og behandles bedst? Hvordan kan jeg selv gøre det? Hvorfor virker det så hurtigt og ef­fektivt? Hvorfor er der ingen bivirkninger?

For mange har indholdet været noget af det vigtigste, de har hørt - det har øget livskvaliteten og rent faktisk reddet liv. Jeg præsenterer den nye viden i en helheds-sammenhæng, som kommer hele vejen rundt til alt, der er vigtigt for et godt liv. De mest almindelige kommentarer efter tidlige­re foredrag har været: “Hvorfor har jeg ikke fået det at vide før?”. ”Dette bør alle vide”. ”Nu giver min tilstand mening”. ”Nu er jeg ikke så bange mere”. ”Det er fuldstændigt logisk”. “Jeg havde slet ikke forestillet mig det, jeg har hørt i aften....”

Du får udover en klar forståelse af din (eller nogen du kenders) tilstand, som bonus nogle grund-læggende TFT-teknikker med hjem, som du med det samme kan bruge i dagligdagen fremover.

John er IMMA META-Health prac­titioner og EFT/TFT Terapeut og energipsykolog. Læs mere om Johns arbejde på www.metaterapeuten.dk

Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Billet, medlem af CPU

Salg lukket


Billet, ikke medlem

Salg lukket