Forstå Danmarks hurtigst voksende sociale medie

17 sep 2015 kl. 17:00 - 19:00

Journalistforbundet, Gl. Strand 46, 1202 København K

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT (opdateret 28.8)

Vil du forstå Danmarks hurtigst voksende sociale medie - Snapchat?

DONA har allieret sig med Danmarks fremmeste Snapchat-eksperter, Lasse From og Anders Kongstad. De giver dig ved dette DONA-arrangement en grundig indføring i det sociale medie, der på kort tid er blevet Danmarks næstmest populære efter Facebook. Især blandt de yngste aldersgrupper.

For mange giver Snapchat slet ikke mening, men det er slut efter dette DONA-arrangement. De to Snapchat-generaler tager også en perlerække af de bedste eksempler på dansk Snapchat, så der er masser at lære – også selvom man ikke er helt nybegynder.

Anders Kongstad er social media-redaktør på TV 2 Nyhederne og kendt som skaberen af Snapkanalen, hvor han som en af de første i Danmark leverede nyheder via det nye sociale medie - på mediets eget sprog. I dag er han social media-redaktør på TV 2 Nyhederne, hvor han har udviklet formatet sammen med blandt andet Rasmus Tantholdt.

Lasse From er social media-specialist hos Danmarks Radio og en af landets fremmeste eksperter i mediet. Han har været inde over Danmarks Radios Snapchat-dækning af bl.a. P3 Guld, Melodi Grand Prix og på P3 Nyhederne.

Tid: 17. september kl. 17-19.

Sted: Journalistforbundet, Gl. Strand 46, 1202 København K

Pris: 100 kr og kan købes her (de er gratis for DONA-medlemmer og medlemmer af DJ Kreds 1)

Billet for ikke-medlemmer af DONA

Salg lukket

Billet OG 1 års DONA-medlemsskab (inkl. gratis arrangementer i 1 år)

Salg lukket

Billet for DONA-medlemmer

Salg lukket