Spring til hovedindhold

Forstå din teenager v/Grethe Lindbjerg

Forstå din teenager v/Grethe Lindbjerg

Fra Gratis

Sted

Dato

17 sep 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag. Forstå din teenager

Teenagere befinder sig i grænseområdet mellem barn og voksen. Teenagetiden kan på samme tid være sjov, spændende, udfordrende og vanskelig, både for teenageren selv og for forældrene.

Teenagere og unge går ofte og tumler med mange forskellige tanker om sig selv, hverdagen og fremtiden. Det kan være en periode præget af meget skiftende følelser. For omgivelserne kan det være svært at følge med i de unges udvikling.

Som voksen står man nogle gange helt uforstående overfor teenagerens reaktioner, men tro mig, der er oftest en god forklaring.

Vil du gerne forstå din teenager lidt bedre?

I foredraget kommer du til at høre om teenagere, nutidens ungdomsliv, humørskift, løsrivelse, unge hjerner og meget andet. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål til Grethe efter foredraget.

Foredragsholder:

Grethe Lindbjerg har arbejdet med unge mennesker i mere end 20 år. Grethe er teenagecoach, kommunikationsterapeut, vejleder, underviser, forfatter og foredragsholder.

Lokation

Den Gamle Sukkerfabrik, Algade 2D, 4281 Gørlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Nærliggende events

Populære events

Events fra samme kategori