Forstå yogaen - et kursus i yogafilosofi med Sussie Jensen

Forstå yogaen - et kursus i yogafilosofi med Sussie Jensen

Billetter fra DKK 275,00

Sted

Dato

25 apr 2023 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Sussie Jensen er gæst hos Amagerbro Yoga.

Sussie har undervist i yoga siden 2005, og har bl.a. uddannet og efteruddannet talrige yogalærere. Senest har Sussie skrevet en bog om Restorativ yoga: Yoga i hvile.

På kurset introduceres du til de dybere lag i yoga. Vi åbner til det der ligger under, og kan forstærke den fysiske yoga som de fleste kender. Der kommer et oplæg om yogafilosofi, og hvordan det er helt relevant til hverdagslivet i 2023. Kurset vil også indeholde eksempler på mudras (i form af håndstillinger), pranayama (avanceret brug af åndedræt) og hvordan disse teknikker kan understøtte en enkel måde at meditere på. Man kan sidde på stole eller puder.


Kurset er for alle der er nysgerrige på yoga, meditation og har lyst til at få en dybere forståelse bag. 

Lokation

Amagerbro Yoga, Amagerfælledvej 50, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .