Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet færre “udslag” og mere ro v/ Lola Jensen

06 apr 2019 kl. 12:00 - 13:00

Kirstinelund Udviklingscenter, Vroldvej 162, 8660 Skanderborg

Workshop v/ Lola Jensen Lørdag d. 6. april 2019 kl. hhv. 12:30-13:30 

Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet færre "udslag" og mere ro. 

Med udgangspunkt i sin nye bog: ”Må vi så få ro!” vil Lola Jensen på løftet og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed. 

En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.

Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go´morgen mm.

Lola er familievejleder, og i sin hverdag møder hun en masse spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.

Billet

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr