spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

FØRSTE FREDAG - med Turkman Souljah og Per Vers

Afholdt event

FØRSTE FREDAG - med Turkman Souljah og Per Vers

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

03 maj 2024 kl. 19:30 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Rapper Per Vers og DJ Turkman Souljah har stået på scenen sammen hundredevis af gange de seneste 10 år. Nu laver de fire helt særlige aftener på et af Københavns mest intime og mest centralt beliggende spillesteder.

Råhuset lægger hus til en månedligt tilbagevendende aften hvor alt er muligt og tilladt. Det er legestue for lyrik og lak. For turntables og tekster. For vinyl og vokal. For pladespilleri og poesi.

FØRSTE FREDAG

FØRSTE FREDAG løber af stablen to fredage før og to fredage efter sommerferien. Hver koncert bliver helt forskellig fra den foregående, og hver gang vil der være nye gæster - rappere, sangere, instrumentalister og gøglere af første klasse fra de to eventyrlystne herrers kreative omgangskreds.

Og så arbejder Turkman og Per på et fælles album, og hver aften vil der være premiere på nye numre derfra!

Kom forbi til en unik aften - eller fire!

Om kunstnerne

Per Vers er ubesejret dobbelt MC’s Fight Night champ, modtager af Dan Turéll medaljen, Modersmål-Prisen og har udgivet mere end 10 albums og spillet mere end 2500 koncerter.

Turkman Souljah er ubesejret femdobbelt skandinavisk mester i DJ-mix og er siden da blevet Danmarks første Ph.D. med speciale i pladespiller!

Datoer

 • 3. maj 2024
 • 13. juni (korrekt, overhovedet ikke den første fredag i måneden!)
 • 6. september
 • 4. oktober

▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Forsalg: 150kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 170kr.
Døre kl. 19.30 / Koncertstart kl. 20.00
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .