Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Første Hus releasekoncert

Afholdt event

Første Hus releasekoncert

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

12 maj 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Med en poetisk tilbagelænethed, og et lydbillede der omfavner dig, inviterer Første Hus dig ind i det intime, ind i et følsomt pop-univers, der trods store følelser aldrig bliver kvalmt eller sukkersødt.

Bag navnet Første Hus finder vi sangskriver og producer, David Jæger, som med sine tekster og sin bløde stemme fortæller om omsorg, håb og længsel. David har en broget musikalsk baggrund og har arbejdet med alt fra punk til pop. De seneste år har han blandt andre produceret for artister som Nurse og Jens Nørhave.

I foråret 2023 er han aktuel med Februar – hans egenproducerede debut-EP – hvor han venter på eksistentielle svar og giver en håndsrækning til en ven i nød. Allerede i februar måned er han ude med sin første single, med musikvideo af Julie Montauk.

Februar er skrevet midt i en proces af at vente på at blive forældre for første gang. Det er følsomme, kærlige sange fra et sted mellem fortid og fremtid; mellem melankolsk længsel og altomsluttende kærlighed; mellem ventetid og kæmpe omvæltninger.

Med sårbarhed gør Første Hus op med forventninger om maskulin hårdhed, og forsøger at smide masken for sin omverden og for sit kommende barn.

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .