Førstehjælp for spæd- og småbørn

13 nov 2020 kl. 12:30 - 14:00

Kom til et lærerigt kursus om førstehjælp for spæd- og småbørn.

Osramhuset får besøg af konsulent og paramediciner Jacob Lynge, som giver en introduktion til de vigtigste førstehjælpsteknikker. Han vil fortælle om fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af børn. Der vil også blive snakket om de mest forekommende ulykker.

Kurset foregår i den store sal på første etage i Osramhuset. Der er mulighed for - på eget ansvar - at lade barnevogne stå i stueetagen.
Da kurset varer halvanden time, og det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå ud og ind.

Hvornår: Fredag d. 13. nov. kl. 12:30-14:00
Pris:
Kurset koster 59 kr. + gebyr

Kurset vil foregå siddende og i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for siddende arrangementer i landets kulturhuse. Husk at påføre mundbind når du bevæger dig rundt i Osramhuset. Mundbindet må genre fjernes når du sidder ned under kurset. 

Vi følger nøje med i myndighedernes vejledninger og tilrettelægger kurset så det bedst muligt sikre deltagere og ansatte. Det er vigtigt at I hjælper til, ved at:

  • Bliver hjemme hvis I har symptomer på sygdom
  • Spritter af og holder afstand
  • Følge personalets henvisninger
OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.