Forsvundne arvinger

17 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke


Arkivar ved Rigsarkivet, Adam Jon Kronegh, kendt fra TV, fortæller om sit arbejde med DR-udsendelsen, og hvordan han finder ukendte arvinger samt andre spændende historier, han er stødt på, gennem sit arbejde ved Rigsarkivet.

Han tager med dette foredrag tilhørerne med på job: Fra de støvede, velkendte gange i Rigsarkivet til pludselig at blive hvirvlet ind i en stor TV-produktion. Han lever af at finde historier om helt almindelige og absolut usædvanlige mennesker og om deres skæbner – små og store stykker danmarkshistorie.

Vær beredt på et foredrag, fortalt af en mand, der både bliver venner med de døde og nægter at give op i sin søgen efter forsvundne arvinger

TV-serien viser bl.a., hvad der sker, når en bobestyrer beder Rigsarkivet om hjælp til at finde arvinger til en afdød person. Hvert program viser opklaringen af en konkret sag og samtidigt kan seerne få et indblik i interessante dele af Danmarks historie, historier om høj og lav, hverdagsliv m.m.

Foredraget arrangeres af Egedal Arkiver og Museum i samarbejde med de tre historiske foreninger i Egedal samt slægtshistorisk forening: DIS-Egedal.

Vær venligst opmærksom på at billetter koster 25 kr. pr. stk.

Vi beklager, at det i Kulturkalenderen fejlagtigt fremgår som gratis.