spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fortabt og fundet igen (Rødovre) 5 lørdage kl. 10-15

Afholdt event

Fortabt og fundet igen (Rødovre) 5 lørdage kl. 10-15

Fra DKK 2.700,00

Sted

Dato

18 jan 2020 kl. 10:00 - 18 apr 2020 kl. 15:00

Beskrivelse

Dette forløb er til dig som kan mærke, det er tid til at prioritere den indre vej.

På dette kursus får du indsigter og præcise værktøjer, til at navigere i dit liv og til at finde netop din lysende sti.

Dette forløb kan hjælpe dig til at du:

  • Giver sjælen førsteret i dit liv
  • Får mere klarhed over dit livsformål
  • Får skabt dig en daglig praksis, hvor du prioriterer det indre liv
  • Får indsigt i lysets lov, som kan blive dit etiske kompas
  • Healer og slipper begrænsende mønstre, overbevisninger og energetiske forbindelser
  • Opnår en dyb indre forbindelse til dit højere selv, dine potentialer og din sande intuition
  • Mestrer den skabende visdoms kraft og være medskaber af det liv du længes efter
  • Lærer at mestre dit sensitive sanseapparat - din indre GPS
  • Kommer på sporet af din lysende sti, hvor det åndelige/sjælelige, psykiske/følelsesmæssige og det fysiske konkrete plan spiller sammen.

Vi kom alle til verden med indre gaver, som undervejs kan føles tabt eller langt væk. Det giver en følelse af at savne retning og mening. Jeg har selv været der. Langt væk fra mig selv. Jeg blev fundet og fandt mig selv.

Er du stresset/ udbrændt har du ofte smerter i kroppen Lever du i et dysfunktionelt forhold Er du ked og træt af dit arbejde Synes du tiden flyver og at du ikke rigtigt kan finde den vej der giver dig glæde og mening Mærker du en længsel efter dybere mening ∙ Er utilfreds med dit liv ∙ Måske er det bare tid til at gå på opdagelse i dig selv og tage dit liv alvorligt.

Om Henriette Panteli Carstens

Jeg brænder for at støtte andre i at blive hele og at være i kontakt med deres sande potentiale i harmoni med universet og til alles bedste.

Jeg vågnede åndeligt for 15 år siden i forbindelse med en spirituel krise. Siden har jeg haft en spirituel praksis. På kurset tager jeg udgangspunkt i indsigter og værktøjer fra mit eget liv og virke.

Min baggrund er, at jeg er uddannet psykoterapeut og har healings - uddannelser samt kanaliseringsuddannelse med mig. Oprindeligt er jeg uddannet akademiker fra RUC. Jeg har undervist i mange år, lavet workshops og foredrag og arbejdet individuelt med klienter.

www.henriettepanteli.dk

Kursusdage: 

Vi tager udgangspunkt i engleenergiernes aktive deltagelse i vores liv

og arbejder sammen med de himmelske kræfter

Lørdag den 18.01.2020 kl. 10 – 15 Ærkeenglen Mikael

Guds eller Det skabende princips vilje

Lørdag den 01.02.2020 kl. 10-15 Ærkeenglen Gabriel

Budbringeren mellem Gud og Det Højere Selv.

Den guddommelige intuition

Lørdag den 14.03.2020 kl. 10-15 Ærkeenglen Uriel

Det der vækker og afslører det uligevægtige,

så det kan bringes i balance. Guds lys/Ild

Lørdag den 28.03.2020 kl. 10-15 Ærkeenglen Rafael

Helbredelsens Engel, Guds helbredende kraft

Lørdag den 18.04.2020 kl. 10-15 Feminin skabende kraft og kristus i hjertet

Det guddommelige, feminine væsen, hvorigennem det guddommelige kronede maskuline væsen, Messias fødes. Hjertets visdom og dit etiske kompas. (Ret til ændringer forbeholdes)

Praktisk

Medbring frokost og en notesbog.

Det er vigtigt at komme i god tid,

så vi kan begynde dagen sammen.

Er du psykisk sårbar, så tag kontakt til mig. Du skal være forberedt på, at der kan gå psykiske processer i gang, for når vi arbejder med lyset, vil vi også møde det i os, som skygger for lyset. Sammen afklarer vi om du er klar til kurset.

Kontakt: 2721 3052/ post@henriettepanteli.dk

Med i prisen er materiale til kurset, samlet som et hæfte med de øvelser vi arbejder med, og et medlemskab af lukket facebookgruppe for alle deltagere, hvor I kan dele erfaringer og stille spørgsmål.

Deltagelse kræver ingen bestemt tro eller spirituelle forudsætninger. 

Udtalelser om mit virke: 

”Dejligt nede på jorden, stort nærvær, ydmyg og engageret. Foredraget var levende og interessant.”​​Christine Munck Feilberg

”Jeg kender Henriette fra forskellige foredrag, oplæg og healinger. Henriette har enorm viden og en styrke igennem hendes brede favn af intense kurser, selvhealing og dybe erkendelser. Hun arbejder med hendes autentiske væsen, budskaber fra guider der arbejder igennem hende til det højeste bedste for klienten. Hun er et varmt menneske, ærlig, groundet og dermed giver hun den dybeste healing til mennesket der opsøger hende.”​​ Cornelia

”Henriette formår på en meget naturlig og autentisk måde, at formidle nogle dybe og vise livsindsigter, der skaber klarhed, håb og indsigter for andre. Tak for en dyb og inspirerende aften. Jeg kan på det varmeste anbefale dig et møde med Henriette og hendes smukke sjæl og visdom.” Liselotte List Jakobsen

”Kærligt, livsbekræftende, humor, jordforbindelse, glæde, lys, hjertevarme, mod”​​Anette

Jeg glæder mig til at møde dig- i kærlighed Henriette


Arrangør

Min passion er, at hjælpe andre til at få kontakt til deres sjæl og deres indre lys. At hjælpe andre til at leve et balanceret liv med kærlighed, glæde, frihed og mod til at gå på den lysende sti, som netop er deres.

Jeg er oprindeligt uddannet akademiker og uddannet psykoterapeut i 2006.  Jeg har holdt foredrag og workshops og haft klienter i individuelle forløb. Jeg har arbejdet indenfor det pædagogiske felt, som voksenunderviser og som vejleder og nu som konsulent. 

Gennem flere år har jeg uddannet mig i healing og i dag arbejder jeg selvstændigt.

Jeg har personlig erfaring med invaliderende stress, dyb krise, spirituel opvågnen, chok, traumer, indoktrinerende fællesskaber, misbrug og afhængighed. Jeg bringer nu videre, alt det som har hjulpet mig til at komme ud i lyset og få et rigtig godt liv. Vel at mærke på en faglig velfunderet baggrund.

Jeg er en stærk kanal for helbredende energier.  Jeg er primært klartfølende og klartseende, på den måde at jeg får budskaber og billeder i det omfang at de er relevante for healingen. Jeg er ikke clairvoyant i traditionel forstand, men min intuition og kanal er kraftfuld og dyb.

Mit hjerte brænder for at hjælpe andre til at finde deres egen lysende sti i livet og på den måde udfolde deres livsformål.

Husk, et problem eller en krise er ofte et tegn på, at din sjæl og din krop vil fortælle dig noget og min egen erfaring er, at bag al smerten ligger der så meget potentiale, som kan genhuskes og kaldes frem.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at slippe det du ikke længere har brug for og tage imod og integrere de potentialer som ligger gemt.

Jeg glæder mig til at møde dig og du er altid velkommen til at kontakte mig, helt uforpligtende <3  intet er for småt eller for stort.

Kærligst Henriette <3

Min udd. baggrund

  • 4 årig godkendt psykoterapeutuddannelse, ved Psykoterapeutisk Uddannelsescenter, psykodynamisk tilgang.
  • Cand.scient.soc fra Roskilde universitetscenter
  • Engle healing ved Marzcia Techau
  • Spirituel healing ved Marzcia Techau
  • Karmisk healingved Marzcia Techau
  • Traumehealing ved Marzcia Techau
  • Kursus i healing af børn og unge ved Marzcia Techau
  • Reiki healing 1 og 2 ved Bergur Bjørnsson
  • Belvaspata Healing of the Heart –Almine- Grand Mastery Level
  • Kanaliseringskursus ved Theresa Thaning
  • Kanaliseringsuddannelse ved Birgit Elisabeth Friis Emdal 
  • New feminine guidence forløb og mesterlære for livet hos Marianne Marianne Kirkskov, Stjernebroen.dk
  • Workshop hos Lars Muhl

Hjemmeside

Lokation

Loaderiet Loaderiet, Gunnekær 28, 2610 Rødovre

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .