Fortælle- og malekoncert med James Mayhew

Willemoesgade 68, 2100 København
04 apr 2020 kl. 16:00 - 17:15
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 100,00

Den engelske børnebogsforfatter og -illustrator James Mayhew fortæller historier og illustrerer dem derefter på scenen til udvalgte musikværker, som opføres af violinisten Peter Asp, cellisten Estera Kwiecień og Kammerkoret Musica dirigeret af Filipe Carvalheiro, Der spilles og synges værker af bl.a. Astor Piazzolla, Rimskij-Korsakoff, Evert Taube og Peteris Vasks. Alle værkerne er udvalgt, så de understøtter stemningen i de historier der fortælles og derefter illustreres. Bemærk at arrangementet foregår på engelsk.

James Mayhew har i Danmark bl.a udgivet bøgerne om Mona Lina Ballerina og Mirandas eventyrlige rejse, som han selv har illustreret. Han har igennem en årrække udviklet en helt unik koncertform, der kombinerer historiefortællinger med at James Mayhew på scenen maler et eller flere billeder til musikledsagelse. Mens han maler, projiceres billedet op på et lærred, så publikum kan følge processen.

Mere info (på engelsk) på James Mayhews hjemmeside: https://www.jamesmayhew.co.uk/...

James Mayhew har optrådt med bl.a. BBC National Orchestra of Wales, Docklands Sinfonia, SÓN Orchestra, Piccadilly Symphony Orchestra, Chetham's Symphony Orchestra samt kammermusikensembler og pianister.

Peter Asp er uddannet fra Den Norske Musikhøgskole i Oslo. Han ar arbejdet med en række store orkestre som f.eks. Den Europæiske Unions Kammerorkester (EUCO), La Orquesta Sinfónica del Gran teatret i Liceu, Det Norske Radioorkester, Kristiansands symfoniorkester, Camerata Nordica og Camerata Kleipeda. Han var koncertmester for det norske Nationale Teaterorkester fra 2002 til 2004 og på Lillestrøms Teater i 2007. Han er desuden aktiv kammermusiker.

Estera Kwiecień er uddannet fra musikkonservatoriet i Krakow, Polen, og Det kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2018. Estera er primært aktiv som kammermusiker og som solist. Hun er blevet præmieret i en række konkurrencer, bl.a. Det kongelige Danske Musikkonservatoriums cellistkonkurrence i 2014.

Kammerkoret Musica blev dannet i 1986, har hjemme på Islands Brygge i København og består af ca. 25 sangere mellem 20 og 55 år. Koret dirigeres af Filipe Carvalheiro. Koret deltager ofte i internationale korkonkurrencer og har vundet flere priser for bl.a. bedste kammerkor, bedste program og bedste dirigent. Senest vandt koret i september 2018 kategorien Blandet kor i konkurrencen Isola del Sole i Grado, Italien.

Event aflyst

Fortælle- og malekoncert med James Mayhew

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke