spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fortælle- og malekoncert med James Mayhew

Event aflyst

Fortælle- og malekoncert med James Mayhew

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

04 apr 2020 kl. 16:00 - 17:15

Beskrivelse

Den engelske børnebogsforfatter og -illustrator James Mayhew fortæller historier og illustrerer dem derefter på scenen til udvalgte musikværker, som opføres af violinisten Peter Asp, cellisten Estera Kwiecień og Kammerkoret Musica dirigeret af Filipe Carvalheiro, Der spilles og synges værker af bl.a. Astor Piazzolla, Rimskij-Korsakoff, Evert Taube og Peteris Vasks. Alle værkerne er udvalgt, så de understøtter stemningen i de historier der fortælles og derefter illustreres. Bemærk at arrangementet foregår på engelsk.

James Mayhew har i Danmark bl.a udgivet bøgerne om Mona Lina Ballerina og Mirandas eventyrlige rejse, som han selv har illustreret. Han har igennem en årrække udviklet en helt unik koncertform, der kombinerer historiefortællinger med at James Mayhew på scenen maler et eller flere billeder til musikledsagelse. Mens han maler, projiceres billedet op på et lærred, så publikum kan følge processen.

Mere info (på engelsk) på James Mayhews hjemmeside: https://www.jamesmayhew.co.uk/...

James Mayhew har optrådt med bl.a. BBC National Orchestra of Wales, Docklands Sinfonia, SÓN Orchestra, Piccadilly Symphony Orchestra, Chetham's Symphony Orchestra samt kammermusikensembler og pianister.

Peter Asp er uddannet fra Den Norske Musikhøgskole i Oslo. Han ar arbejdet med en række store orkestre som f.eks. Den Europæiske Unions Kammerorkester (EUCO), La Orquesta Sinfónica del Gran teatret i Liceu, Det Norske Radioorkester, Kristiansands symfoniorkester, Camerata Nordica og Camerata Kleipeda. Han var koncertmester for det norske Nationale Teaterorkester fra 2002 til 2004 og på Lillestrøms Teater i 2007. Han er desuden aktiv kammermusiker.

Estera Kwiecień er uddannet fra musikkonservatoriet i Krakow, Polen, og Det kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2018. Estera er primært aktiv som kammermusiker og som solist. Hun er blevet præmieret i en række konkurrencer, bl.a. Det kongelige Danske Musikkonservatoriums cellistkonkurrence i 2014.

Kammerkoret Musica blev dannet i 1986, har hjemme på Islands Brygge i København og består af ca. 25 sangere mellem 20 og 55 år. Koret dirigeres af Filipe Carvalheiro. Koret deltager ofte i internationale korkonkurrencer og har vundet flere priser for bl.a. bedste kammerkor, bedste program og bedste dirigent. Senest vandt koret i september 2018 kategorien Blandet kor i konkurrencen Isola del Sole i Grado, Italien.

Lokation

Frihavnskirken Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .