Fortællingen om et Gæstebud

12 aug 2018 kl. 17:45 - 21:30

Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst

Oplev forestillingen ”Fortællingen om et Gæstebud” opført i Karen Blixens originale stuer på Rungstedlund. Scenekunstplatformen OPE-N præsenterer et nutidigt og gastronomisk virkelighedsteater, hvor du vil overvære et gæstebud med 12 særligt indbudte gæster.

Gæsterne er med Karen Blixens smukke historie ”Babettes gæstebud” i hånden blevet inviteret til et festmåltid på Rungstedlund. Imens de spiser og drikker, genopliver de historien om den fremmede mesterkok Babette, der bringer nyt liv til et lille og hensygnende samfund.

De indbudte repræsenterer de gæster, Karen Blixen beskriver i sin historie. Omkring bordet sidder både den hovmodige og den barmhjertige, men også slagsbrødre, sladdertanter og andre markante personligheder finder vej til gæstebuddet.

Som publikum vil du få mad fra måltidet serveret, mens gæstebuddet udfolder den dybe menneskelighed i Blixens fortælling. Skuespiller Henrik Birch er toastmaster, som giver ordet til gæsterne og leder dem igennem en enestående aften, mens publikum hjælper med at skabe gæstebuddets mange stemningsbilleder.

Hvis du vil se, hvem der sidder til bords hos Babette, kan du følge med her: www.ope-n.dk. Her vil du også kunne læse mere om maden, og om hvem Babette er.

Der er kun et begrænset antal publikumspladser, og derfor kan der ikke reserveres plads.


Vær opmærksom på, at der kun er adgang til toilet via trappe.

Har du fødevareallegier eller en særlig diæt, så nævn det til personalet, når du ankommer. Så sørger serveringen for, at du ikke får noget, som du ikke kan tåle.

”Fortællingen om et Gæstebud” er udviklet over to år af scenekunstplatformen OPE-N i samarbejde med KGL Dansk på Skuespilhuset. Forestillingen opføres i samarbejde med Festspillene i Bergen, Bergen Borgerscene, Festspillene i Nordnorge, Thy Teater, Hanstholm Madbar og Karen Blixen Museet.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Nordisk Kulturkontakt og Region Nordjyllands Kulturpulje.

Foto: Helene Mogensen de Monleon

Billet

Salg lukket

Ung under 25 år

Salg lukket