Fortællingens Dag - Lys i mørket 2

24 jan 2019 kl. 19:30 - 21:30

Havnekulturkontoret, Århusgade 126, 2150 Nordhavn


”Lys i mørket 2” byder på helt nye historier, der inkluderer både heste, afdankede juletræer, færgemænd, bordbomber - og naturligvis mere lys i mørket. Gravers Graversen og Susan Ørum tager udgangspunkt i deres eget liv, og de fortæller direkte fra hjertekulen om diverse – ofte absurde - situationer. Det er sjovt, det er alvorligt & der kan blive brug for et lommetørklæde.
Fortællingens dag afholdes igen i år i København under mottoet: ”Lys i mørket”. Denne særlige aften fortæller Gravers Graversen og Susan Ørum historier med deres bud på, hvad ”lys i mørket”, betyder for dem. Maja Clementsen er konferencier.

Gravers Graversen - Fortæller med underspillet humor, timing og stilsikker sans for den gode historie.
Susan Ørum- Fortæller sine sande løgnehistorier råt for usødet – med plads til både grin og tårer.

FIDA – Fortællere i Danmark- fejrer hvert år 24. januar ”Fortællingens dag” for at udbrede den mundtlige fortælling i Danmark. Historiefortællingen, der gennem tiderne har samlet os rundt og skabt den unikke følelse af samhørighed, som kun historiefortælling kan gøre det. Gravers Graversen og Susan Ørum er moderne historiefortællere, der bærer fortællestafetten videre.

Fortællingens dag præsenteres i samarbejde med Kultur Ø og FIDA i Havnekulturkontoret 24. januar kl. 19.30 – 21.30

”Lys i mørket” 2 x 40 minutter”Lys i mørket” er skrevet og fortalt af: Gravers Graversen & Susan ØrumInstrueret og fotograferet af: Maja Clementsen

Rutevejledning:
https://goo.gl/maps/5RrJrATPtT...

Parkering i parkeringshuset Lüders:

https://goo.gl/maps/sHrxvH8D49...

Pop-up aktiviteterne i Havnekulturkontoret i Århusgade er iværksat af Kultur Ø i Københavns Kommunes Kultur og Fritidsforvaltning og Kulturhavn 365. Huset er i en midlertidig periode stillet til rådighed af By & Havn. 

Se hvad der sker i Havnekulturkontoret på www.facebook.com/havnekulturkontoret

Billet

DKK 85,00 + DKK 5,85 gebyr