Fortællinger til mørket #3: Dennis Agerblad

Slagtehusgade 30, 1715 København
16 dec 2021 kl. 19:30 - 20:30
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Fortællinger til mørket er nyskrevne tekster som læses højt af forfatteren, imens publikum sidder i total mørke.


13 SCENER TIL MØRKET

af Dennis Agerblad


Om teksten

En ung fyr står op. Noget er galt. Han er igen mødt ind på skolen en lørdag. Men der er stadig noget galt. Hele byen virker anderledes, eller er det bare de mørke skyer? Mens han skriver opgave om sci-fi, hundegalskab og om kunstig intelligens, finder han overboen død.
Dennis Agerblads tekst - som endnu ikke har nogen titel - handler om transformation, drømme, fantasier og sex med en taxachauffør. 
Glæd dig til 16. december hvor Agerblad læser sin mildest talt alternative “julehistorie" op. 


Om forfatteren

Dennis Agerblad debuterede i 2021 med novelleantologien BØSSEDANMARK. Han har arbejdet som performancekunstner i 20 år. bla. a. som solist, med performancegruppen Dunst. Med Dennis Agerblad Band har han udgivet 5 album og som instruktør skabt et hav af kunstvideoer. Agerblad arbejder også som billedkunstner og har udstillet bl.a. på Den Frie og senest medvirket på udstillingen Samtaler om tåge på Nordatlantens Brygge med tre store trash drag selvportrætter.

Dennis Agerblad er uddannet textildesigner fra Danmarks Designskole.

Om Fortællinger til mørket

Fortællinger til mørket inviterer tidens danske forfattere til at skrive nye tekster. Det eneste krav, der er blevet stillet til forfatteren, er at der skal skrives til mørket - ikke om, ikke i, men til. Hvilket format forfatteren vælger; digte, noveller eller andet, er de selv herre over.  

Vi slukker lyset i lokalet og samles om det fortalte ord. Væk fra os selv, vores hverdag og vores skærme.

Fortællinger til mørket med Dennis Agerblad er den tredje af tre arrangementer. Oplæsningen udgives efterfølgende som podcast. 

Capacity 30 - Cap30

Københavns nye kultursted med plads til 30 personer. Et venue der eksperimenterer med musik, kunst, performances, talks og meget mere.
-------------------------------------
Capacity 30 - Cap30

A box with a capacity of 30 people. Located in the heart of Vesterbro. A box with a capacity of concerts, talks, performances and much more. New intimate Copenhagen-based venue.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke