Fotografens øje - Kagefabrikken

Fotografens øje - Kagefabrikken

Billetter fra DKK 95,00

Sted

Dato

29 mar 2023 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Med denne række af arrangementer under overskriften Fotografens øje, ønsker DFF (Dansk Fotograf forbund) i samarbejde med Den Danske Filmskole at sætte fokus på fotografens blik på samtidens film..

En række talentfulde danske filmfotografer vil gæste Filmskolens skolens biograf, og i forbindelse med visningen af en aktuel film snakke om kunstneriske idéer, tekniske overvejelser og kreative samarbejdsprocesser med forskellige samarbejdspartnere fra filmen.

I løbet af det aktuelle arrangment vil Manuel Claro og Anders Villadsen dykke ned i afhængigheden mellem fotografiet og klipningen på Kagefabrikken, instruktion Christian Lollike, og drøfte hvordan dette uformulerede samarbejde kan være afgørende i jagten på en velfortalt film. En undersøgelse af kreativitet, samarbejde og mødet mellem manisk kontrol og overgivelse.

Lokation

Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Plads 1, Den Danske filmskole, 1437 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .