Fotokursus 18. marts 2018

18 mar 2018 kl. 09:00 - 18:15

Strøjer Samlingen, Bogyden 12, 5610 Assens

Er du til biler og kan du li’ at fotografere og gerne vil have gode billeder med hjem ? - så er dette kursus lige noget for dig. I samarbejde med EBBESEN photography tilbyder Strøjer samlingen en uforglemmelig fotodag blandt seje biler. Dette kursus henvender sig til personer der ejer et DSLR kamera, som kan lide at fotografere, men som aldrig har lært at betjene deres DSLR kamera på en tilfredsstillende måde.

Efter kurset vil deltagerne kende til at betjene deres DSLR kamera i forskellige optagelsesindstillinger som blændeprioritering, lukketidsprioritering samt manuelt, idet deres gives en indlæring i sammenhængen mellem blæde, lukketid, og ISO. Endvidere vil kursus deltagerne lære betydingen af White balance samt den gyldne trekant. Endvidere gives der på kurset en introduktion til forskellige måder for efterbehandling af billederne.

Kurset er sammensat af teori efterfulgt af praktiske øvelser.

Deltagerne skal medbrige et DSLR kamera med opladte batterier samt tømte hukommelseskort. Har man et stativ kan det med fordel medbringes. Varmt overtøj idet en af øvelserne foregår udendørs.

Billet

Salg lukket