spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fotokursus Basis

Afholdt event

Fotokursus Basis

Fra DKK 895,00

Sted

Dato

04 okt 2018 kl. 18:00 - 21:30

Beskrivelse

Introduktion..

Dette kursus er for dig der enten lige har købt nyt kamera, eller aldrig er kommet ordentligt igang med det du har.

Vi vil gennemgå de forskellige funktioner i kameret, samt lære om de mange indstillingsmuligheder, et moderne kamera har.

Kursets formål, er at give deltagerne en god kombination af teori og praksis, således at der opnås en god og grundlæggende forståelse, for at fotografere.

Vi skal væk fra de automatiske indstillinger, for at få de gode fotografier med os hjem.


At komme godt fra start..

Selv om man er ejer af et rigtigt godt kamera, er det slet ikke ensbetydende med at man får det optimale ud af det, eller overhovedet kommer igang med at få det brugt.

Intentionerne er der skam, men jeg hører alt for tit, at det er svært for mange at komme ordentligt fra start, at det virker uoverskueligt at få sat sig ordentligt ind i hvad kameraet egentlig kan og ikke mindst, at skulle sætte sig ind i de fotografiske teorier. Det betyder desværre ofte, at man indstiller det til at køre fuldautomatisk og dermed overlader alle indstillingerne til kameraet.

Basis-kurset er for alle der gerne vil lære deres kamera at kende, men vil også give dig den grundlæggende viden omkring fotografering, så du er ordentligt klædt på til at komme godt fra start.

Undervisningen består af en god kombination af både teori og praktiske øvelser og opgaver. Vi får på den måde leget læringen ind, så det netop virker overskueligt og giver lyst til at fortsætte med at bruge kameraet fremover og ikke mindst, lyst til at lære mere..

Program for dette kursus:

Start kl.18:00

– Kort præsentationsrunde af deltagere og underviser.

– Dit kamera's funktioner og betjeningen af dem.

– Manuelle indstillinger på dit kamera.

– Praktiske øvelser og opgaver.

– Vi gennemgår indstillinger til forskellige situationer.

– Praktiske øvelser og opgaver.

Slut ca. kl.21:30

Praktisk Info:

– Du skal medbringe dit eget kamera + objektiver. (mærke uden betydning, men husk evt. manual)

– Udetøj og fodtøj der passer til årstiden.

– Minimum antal deltagere for gennemførelse af kurset, er 4 personer. Max. antal af deltagere, er 12 personer.

Jiri Thomas forbeholder sig retten til at aflyse et kursus, hvis antallet af deltagere ikke når op på minimumsantallet.(Alle indbetalinger refunderes)

Lokation

Fotograf Jiri Thomas Fotograf Jiri Thomas, Valkyrievej 8, Østrup, 9600 Aars

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .