Fotokursus for kvinder - Begynderkursus

Begynderkursus

På mine Fotokurser for kvinder ønsker jeg at skabe en platform, hvor alle kan mødes på tværs af alder og baggrund til nogle forrygende kursusdage. Kurserne er tilrettelagt så alle kan være med, uanset hvor meget.. eller lidt du tidligere har fotograferet. Holdene er små, for at sikre at der er tid til at hjælpe alle.
Det er for begyndere og let øvede! Hvis du allerede har fuldstændig styr på på dit kamera og grundindstillingerne så skal du kigge på et af de andre kurser jeg tilbyder.

Lær' at tage bedre billeder

På dette 2-dags fotokursus lærer du at tage meget bedre billeder med dit digitalkamera.
På kurset lærer du at justere lys og hvordan du med komposition kan gøre dit billede markant bedre og selvfølgelig hvordan du bruger dit kamera optimalt.

Du får en grundig gennemgang af kameraets grundlæggende indstillingsmuligheder, og du introduceres for forskellige redigeringsprogrammer, der kan bruges til at tilføje specielle korrektioner eller effekter på dine billeder.

Målet er at tage skarpe og velbelyste billeder, under de flest tænkelige forhold. Du lærer, hvordan du selv kan lære at tage de billeder, som du drømmer om at tage.

Kurset er hands-on og indeholder mange praktiske øvelser, hvor du får hjælp af Anne Kjær, som er en professionel og faguddannet fotograf. Anne har undervist i mange år, og med en baggrund som pædagog og voksenunderviser og et brændende hjerte for at formidle og lære fra sig er du i gode hænder.

Weekendkursus: 2895,- kr incl. morgenbrød, frokost, kaffe, te og vand. Begge dage undervises der fra kl. 10.00 - 16.00

Netværk

Professionel fotograf og underviser tilbyder foto- undervisning og workshops.
Anbefalede events
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke