Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fotosafari på Hjarnø

eventet sluttede

Fotosafari på Hjarnø

Billetter fra DKK 950,00

Sted

Flere tidsrum

1 juli 2020 - 26 august 2020

Beskrivelse

Foto workshop for både begyndere og øvede.

Fotosafari er for alle der gerne vil have en dejlig dag sammen med andre, der deler deres glæde ved at fotografere.

I løbet af dagen vil der blive mulighed for at udvikle dine fotografiske evner.
Fotograf Anne Kjær står til rådighed med fotografisk hjælp, fototips og inspiration hele dagen. Holdene er små, for at sikre at der er tid til at hjælpe alle.

Praktisk information

Hvis du tager færgen kl. 9.20, så passer det i forhold til opstart. Du kan vælge at parkere bilen i Snaptun og gå ombord på Hjarnø-færgen, vær der 5 min. før afgang.

Færgebilletten koster kr.: 45,- tur/retur, og kan købes ombord. Sejladsen tager kun 5 minutter.

Medbring selv madpakke, snacks og drikkelse til hele dagen. Vi spiser vores medbragte mad undervejs – husk vanddunken.

Vi kommer til at gå på stier, i vandkanten og i markskel – så tag noget fornuftigt fodtøj på, som kan tåle at blive vådt og beskidte.

Du kan deltage ligegyldig hvilket kamera du har!!!

Du kan selvfølgelig deltage i fotosafari lige gyldig hvilket kamera du har med – man kan tage fantastiske billeder på alle typer kamera.

Du får mulighed for at arbejde med både komposition og teknik, hvis du har lyst, motiverne står simpelthen i kø på Hjarnø.

Har du f.eks. kamerastativ og forskellige objektiver til dit kamera, så er du selvfølgelig velkommen til at medbringe det. Men overvej hvor meget du vil slæbe rundt på, du skal nemlig selv bære dit udstyr.

Arrangør

Professionel fotograf og underviser tilbyder foto- undervisning og workshops.

Lokation

Hjarnø Hjarnø, Hjarnø, 7130 Juelsminde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .