Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

FOX vinsmagning

Afholdt event

FOX vinsmagning

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

19 feb 2022 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Du kender sikkert Female Oxygen, og du kan sikkert også godt lide vin. Så kombiner følgende: Hyggeligt selskab, en vinkyndig guidet tur gennem fem klassiske vine med sommelier, Bøssehusets bløde mørke og en række gode historier om hvor vinene kommer fra - og nok også et par om kvinder! Arrangementet er for alle der har lyst til at smage og lytte og gerne vil have tips og redskaber til vinsmagning med sig hjem. Hvad genkender jeg? Hvordan mærker jeg, om en vin har høj syre? Og hvorfor er det egentlig vigtigt?  Hvilken vin kan jeg bedst lide? Forhåndskendskab til vin absolut ingen forudsætning. Du skal såmænd bare kunne lide et glas vin i godt selskab. Så hvis du har lyst til en hyggelig aften og gerne vil støtte en god sag, så kom glad. Resten sørger vi for.
Covid 19: Vi holder naturligvis arrangementet i respekt for de gældende Corona-restriktioner, og hvis det betyder, at vi må aflyse arrangementet, får du naturligvis billetten refunderet. Der er max plads til 36 siddende deltagere. Adgang kun med Corona-pas – og som en ekstra tryghed - en gyldig negativ test.    

Program
Kl 19.30 Dørene og baren åbner
Kl 20.00 Velkommen og hvad støtter vi 
Kl 20.15 – 21.30 Vinsmagning med sommelier – lær at smage og hør et par gode historier med udgangspunkt i vinene undervejs. Selvfølgelig er der både quiz og lotteri med vinpræmier

Kl 21.30 – 23.00 Hygge med snak ved bordene og mere vin, der kan købes i baren og loungemusik.

Funny Fundraising
Der er udover prisen på vinene lagt 100 kr på hver billet, der går ubeskåret til Kulturhuset DOM EQ i Krakow.  

Arrangør

Lokation

Bøssehuset, Mælkevejen, Christiania, København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .