Fra Axel Towers til BLOX

06 maj 2018 kl. 11:00 - 12:30

Ved Axel Towers, Vesterbrogade 2Y, 1620 København V

Den 6. maj åbner BLOX, og turen i dag fører dig direkte ned til Københavns nye destination, der forbinder byen og havnen.

Turen begynder ved Axel Towers, der er en markant identifikation i området, både historisk og i dag. Mange generationer har et forhold til lige præcis det sted i byen. Det samme gælder Tivolihjørnet, der nu har forvandlet sig til et shopping- og oplevelseshjørne.

Strækningen fra Axel Towers til BLOX rummer gode byrumsløsninger, nye projekter på vej og prisvindende erhvervsbyggeri.

Området tæller tunge københavnersteder som Tivoli, Rådhuset, Glyptoteket, Hovedbanegården, Vesterbrogade og meget mere. Alligevel er det et ingenmandsland, de færreste har et forhold til.

Det er ved at ændre sig. Vi tager pulsen på udviklingen.

Vi fortsætter fra Axel Towers og videre ned ad Bernstorffsgade, som de kommende år forandrer sig markant med udviklingen af Postgrunden. Herefter videre ad bymilen, det grønne areal, der fører os fra Bernstorffsgade til Tivoli Hotel. Vi kigger ned over arealet mod Dybbølsbro, som er under udvikling. Her skal både bygges ungdomsboliger og en cityudgave af IKEA.

Turen ender ved BLOX på Bryghuspladsen. BLOX bliver et internationalt mødested for arkitektur, design og bykultur – og DAC bliver hjertet i bygningen. BLOX er tegnet af OMA, og det er første gang, at den verdenskendte hollandske tegnestue har designet en bygning specifikt til et arkitekturcenter. Vi ser nærmere på BLOX udefra og hører mere om, hvad bygningen skal rumme, når den åbner den 6. maj.

Tag med på turen og følg udviklingen!

Læs mere om DAC I BLOX

Søndagstur: Fra Axel Towers til BLOX

Salg lukket