spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fra Back til Bebop via Bentzon

Afholdt event

Fra Back til Bebop via Bentzon

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

07 okt 2020 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Pianisten og komponisten Nikolaj Bentzon og trombonisten Ebbe Ringblom har fundet sammen i en fælles kærlighed til klassisk musik og jazz. Nu kan deres samspil opleves med Skovhuset Kunst & Natur ved Søndersø som ramme, midt i udstillingen Maleri, sektion 1-8 med værker af Peter Holm og Torgny Wilcke.

Det bliver en koncert og rundrejse i musikhistorien – et festfyrværkeri af musikalsk begavelse, kærlighed til musikken og to personligheder med humor og enestående formidlingsevner.

”Fælles for Nikolaj og mig er den store kærlighed til musikken og dens mange genrer og ønsket om at formidle musik på nye måder – også i andre rum end de traditionelle koncertsale”, fortæller Ebbe Ringblom,

Nikolaj Bentzon er pianist, komponist og var dirigent for Danmarks Radios Big Band igennem 7 år. Han har spillet med i talrige og succesfulde ensembler fra egne orkesterkonstellationer til opgaver for ensembler i ind- og udland. Bag sig har han 18 CD-udgivelser i eget navn – både klassiske og jazzudgivelser.

Ebbe Ringblom spiller til daglig basun i Prinsens Musikkorps – et af Forsvarets tre professionelle musikkorps. Ringblom fungerer desuden som dirigent for det 20 mand store Viborg Big Band. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han også har undervist, og spillede seks år i Klüvers Big Band, nu Aarhus Jazz Orchestra, før han i 1993 kom til Prinsens Musikkorps.

Koncerten starter kl. 17.30 og dørene åbnes kl. 17.00, hvor man kan opleve udstillingen eller sætte sig i caféen.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Undergrunden.

Antallet af billetter til salg er fastsat ud fra Kulturministeriets retningslinjer for COVID-19.

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .