spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fra Ego til Sjæl - workshop om det spirituelle Enneagram som en helterejse

Afholdt event

Fra Ego til Sjæl - workshop om det spirituelle Enneagram som en helterejse

Fra DKK 299,00

Beskrivelse

Menneskelivet er en sand helterejse, som måske - i al sin komplekse enkelhed, handler om at finde hjem til din sande Essens.

Workshop om, hvordan du opdager din sjæls smukke og storslåede potentiale. Alle mennesker indeholder både et Ego og en Sjæl. Denne workshop giver dig indsigt og redskaber til at forstå din egen personlige rejse fra dit Ego, som er frygtbaseret til din Sjæl, som er Kærlighed. Vi kombinerer vores viden om, hvordan vi mennesker går igennem bestamte faser i livet og vores rejse med Enneagrammet.

Enneagrammet er det fineste redskab til at lære dig selv at kende og til at opdage, hvad det er der spænder ben for din lykke, (selv) kærlighed, flow og frihed i livet. Det viser også, hvilket fantastisk potentiale du kan få adgang til - som allerede bor i dig og som bare venter på at du kommer hjem til dig selv. Din Enneagramtype indeholder så fine og smukke kvaliteter, som du vil få indsigt i på denne aften.

Aftenen er en blanding af oplæg, øvelser, meditation og mulighed for at stille spørgsmål.

Undervisere er spirituel psykolog, forfatter og podcastvært, Kisser Paludan & journalist, forfatter og ekspert i Hero´s journey, Nana Askov.

Arrangør

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


Lokation

Njalsgade 23 c 3 sal, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .