Fra frygt til Kærlighed – fra Ego til Essens.

Fra frygt til Kærlighed – fra Ego til Essens.

Sted

Dato

05 sep 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Fra frygt til Kærlighed – fra Ego til Essens.

Workshop med Kisser Paludan

De fleste af os lever et liv, der er påvirket af frygt og vores Ego, men længes efter et liv, der er båret og ledt af Kærlighed og Essens. Din indre tilstand og det landskab, du skaber med dine tanker, overbevisninger og (ofte ubevidste) traumer, vil blive reflekteret tilbage til dig i dit liv. På samme måde vil dit liv ændre sig, når du begynder at kultivere et indre landskab, der er kærligt, rummende og nærværende. I nogle traditioner forsøger vi at gøre os frie af Egoet - at ignorere det eller transcendere det, men jeg tror på, at vi skal lære at lytte til og elske hele os. På den måde vil de gamle stemmer indeni, som holder dig fanget/ufri, begynde at slappe af og løsne op, så der bliver plads til mere lys, glæde, nærvær, sikkerhed og kærlighed. At leve spirituelt er kun muligt, når vi er villige til at være med vores menneskelighed.

På denne aften vil vi undersøge og belyse forskellen på at leve fra frygt og fra kærlighed. Du vil få indsigt i/inspireres til;

 • Hvordan du ser dig selv, andre eller livet, når du er identificeret med dit Ego og hvad det betyder for dit liv i praksis.
 • Hvordan du kan bevæge dig mod større nærvær og bevidsthed, som muliggør reel udvikling.
 • Hvordan du kan lære at holde og elske alle de dele i din Ego-struktur, som afholder dig fra at leve tæt på din sjæl.
 • At se og forstå de forskellige niveauer af nærvær og bevidsthed, så du kan genkende dem, når du er presset og begynder at bevæge dig ind i din types måde at tænke på. 
 • At få redskaber til hvordan du kan øge dit eget nærvær, så du kan løsne op for dit Ego og lade mere og mere af din sjæl få plads til at lyse og skinne.

Aftenen er baseret på mine mange års erfaringer som spirituel psykolog og et eget liv med indre rejse, samt personlighedstype-systemet Enneagrammet og det spirituelle værk, Et kursus i mirakler.

Arrangør

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


Lokation

Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1114 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .