eventet sluttede

Fra Grøntsag til Liv - med cannabis og Temprana

DKK 80,00

Sted

Dato

10 okt 2020 kl. 10:00 - 12:00

Beskrivelse

FOREDRAG I KØBENHAVN - om cannabis og Temprana.

En mors fortælling om kampen for at redde sit syge barn - efter lægerne havde givet op.

Kom og vær med til en inspirerende formiddag og få den håbefulde historie om den første dreng på cannabis under Riget! Og hør om den enestående behandlingsform Temprana Kids Refleksterapi og hjemmetræning til børn.

´´Fra en tilstand i koma på Riget - tilbage til livet - med cannabis og Temprana´´


Foredraget vil være med deltagelse af Cannabørn Danmark, som mor Christel Henriksen har oprettet til fordel for hjælp til andre forældre - og klinik Gaia Treat på Østerbro med Temprana terapeut Katerina Morsø  som fortæller om hjælp til børn med særlige behov.

Der vil være mulighed for at få en kop kaffe, the og vand til arrangementet. 

Vi gør desuden opmærksom på at der selvfølgelig ikke er salg af nogen form for cannabis til arrangementet.

Arrangør

Lokation

Østerbrohuset Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .