Fra kaos til "det gode liv"

17 mar 2020 kl. 19:00 - 21:30

Den Røde Pl. 16, 7500 Holstebro

Kan man gå fra et liv i kaos til et med kærlighed og respekt?

Ja - DET kan man!! <3

Her har du muligheden for at deltage i foredraget "Fra kaos til "det gode liv"", med Allan Andersen og Henriette Bonde og hører deres livsbekræftende historier der bevidner dette <3

Allan er clean narkoman på 15. år.
Allan kommer fra et dysfunktionelt barndomshjem og var aktiv narkoman i 28 år.
Han har levet i en verden der er svær for andre at forstå - et liv i det barske narkomiljø fuld af utryghed, mistillid, fare for sit liv, kæmpe stressfaktor for hvordan man skaffer det næste fix og villigheden til at gøre det der skal til for at få det. Et miljø hvor ens "venner" dør omkring en.
Allan fik heldigvis øjnene op for, at han måtte have hjælpe for at få et andet og værdigt liv.

Henriette endte i 3 mislykkede ægteskaber som bare 36 år, hvor en stor del af det første, indebar alkohol, utroskab og vold fra eksmanden.
Det andet førte til økonomisk ruin, selvmordsforsøg og meget meget lavt selvværd.
Det sidste ægteskab blev en ”øjenåbner” for begge parter, de måtte arbejde med sig selv – hver for sig.
Dette startede en selvudvikling og bevidsthed om, at tage ansvar i eget liv.
Hun stod også tilbage med et helbred i kaos.
Hun nåede at se døden i øjnene hele tre gange!!

De har gået igennem en personlig proces der har været hård og crazy, men fik også begge den øjenåbner, at de selv er nødt til at tage ansvar for det liv de gerne vil have.

"Vi kan ikke klandre andre for, at vi lever et andet liv end det vi drømmer om". 

De har opnået nogle selverkendelser som er enormt vigtige for, at de kan arbejde med sig selv, og gå den vej de tror på er bedst for dem.

De har også begge været helt ude på kanten, hvor det har været meget tæt på at gå galt – bare i to helt forskellige verdner, men dog med den fælles "side" - Allan som misbruger og Henriette som ægtefælle til en misbruger.

De har været der hvor det var aller mørkest og alligevel formået at komme på den anden side, og kæmpe sig til et liv som de er meget taknemmelige for - et liv i respekt og kærlighed ♥

De brænder for at være inspiration for andre – andre der sidder ”fast” i tvivl, mismod, frustrationer, lavt selvværd og måske offerrollen – der hvor livet ikke helt går i den retning man gerne vil.

Billetpris 150,- kr. + gebyr