Event aflyst

Fra opgave til publikation: Systematiske reviews og metaanalyser

Gratis

Sted

Dato

11 mar 2020 kl. 16:15 - 18:00

Beskrivelse

Vil du have din fremtidige bachelor- eller kandidatopgave publiceret i et internationalt tidsskrift, men ikke ved hvordan man gør? Så kom til foredrag med læge Yousif Subhi, der introducerer os til det systematiske reviews og metaanalysen, som er oplagt til at være dit næste projekt og artikel.

Kort fortalt er et systematisk review/metaanalyse et litteraturstudie, som opsamler alt viden omkring et emne og sammenfatter dette til en overordnet konklusion. Med kritisk tilgang til studiedesign og metode, er det en lærerig proces, hvor man får indblik i hvad god forskning egentlig er og hvordan man effektivt griber videnskabelige artikler an i sit fremtidige virke som læge. Samtidig er det en god måde at fordybe sig i det emne man evt. ønsker at forske videre i. Det en form for forskning, hvor der er stor fleksibilitet i arbejdstiden, man kan arbejde hjemmefra og det kræver ikke at man tager fri fra studiet. What's not to like?

Den 11. marts kl. 16.15 i Henrik Dam auditorium vil Yousif Subhi dele ud af sine guldkorn fra sin store forskningserfaring. Han har taget sin ph.d. og vil komme og fortælle om hvad et systematisk review er, hvad der er vigtigt at gøre, når man skal skrive et og om krav til processen fra hypotese til udgivelse.

Der vil i pausen blive serveret lidt koffein og sødt til ganen.

Så grib fat i din læsemakker og kig forbi til en hyggelig eftermiddag i forskningens tegn. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Bedste hilsener
PUFF

Arrangør

Lokation

Blegdamsvej 3B, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .