spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Fra Resultat til Menneske - for dig, der arbejder med mennesker og vil MERE

Afholdt event

Fra Resultat til Menneske - for dig, der arbejder med mennesker og vil MERE

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

26 okt 2017 kl. 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Foredrag i Køge d. 26. oktober kl. 18.30-20.30

Arbejder du med mennesker? Og trænger du til et frisk pust inspiration til, hvordan du kan hjælpe mennesker - uden selv at brænde ud?

Trænger du til at blive introduceret for, hvordan du OGSÅ kan gøre? Hvordan du kan tale med mennesker med mennesket i fokus - frem for at have fokus på resultater og løsninger for at stille din arbejdsgiver og måltallene tilfreds?

Foredraget her er til dig, som har en idé om, at det må kunne gøres bedre det her. Dig som føler dig lidt ved siden af, når du gang på gang føler dig presset til at indgå i samtaler, som ikke giver mening for dig. Samtaler som du VED, at du må kunne gøre bedre.

Men du mangler redskaberne - og støtten - til at gøre noget andet.

Kom og hør, hvordan du kan bruge dine medfødte evner som empati, intuition og bevidsthed til at skabe langt, langt federe samtaler i dit arbejde - og STADIG tilfredsstille din chef, din arbejdsplads og ikke mindst DIG SELV med super gode resultater.

Jeg hedder Malene Andersen, og jeg er underviser i samtalemetoden Den Motiverende Samtale.

Med mit foredrag “Fra Resultat til Menneske” støtter jeg dig i troen på, at der FINDES andre måder at arbejde med mennesker på end den resultatorienterede måde, som lige for tiden gennemsyrer mange offentligt (og privat) ansatte menneskers hverdag.

Mit ønske er, at du går fra foredraget med fornyet energi til dit arbejde - og med det mål for øje at få mennesket i fokus igen. Fordi du ved, at det vil gavne det andet menneske, og ikke mindst DIG SELV.

Tag gerne din yndlingskollega med - så er der også mængderabat at hente.

Arrangør

Lokation

Baghuset, Vestergade 10, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .