Fra sygdom til helbredelse (Herning)

06 sep 2018 kl. 19:00 - 21:30

Huset No7, Nørregade 7, 7400 Herning

Hvordan kom jeg af med astma, allergi for heste, hunde, katte, nikkel, en irriteret tyktarm og ledsmerter.
Hvad skabte symptomerne. Hvad var årsagen?

Denne aften vil jeg fortælle hvilke konflikter der ligger bag vores symptomer. Min egen helbredelse og hvad der ligger bag bl.a. gigt og ledsmerter, eksem, hælesporer,mave/tarm, angst, depression og meget mere.

Jeg er uddannet psyke, krop- og helbredsterapeut, og arbejder hver dag med kroppens signaler og årsager.
Jeg har egen klinik i Hinnerup og underviser desuden terapeutstuderende på Life Academy i Aarhus og København.

Er du nysgerrig på hvad der skaber sygdom, hvad du selv kan gøre og høre min historie fra kronisk syg til sund og rask,, skal du købe billet via Billetto til 150 kr.
Det er en god ide at medbringe papir og pen, hvis du vil notere nogen af de indsigter du får.

Der vil være en pause, hvor der bliver serveret kaffe og the.

Deltagere fra tidligere foredrag siger:
- Vil gerne sende tusindvis af roser som tak for det mest fantastiske, jordnære, konkrete, lærerige og forståelige foredrag, jeg i mit 68-årige liv har oplevet


- tak for et godt og spændende foredrag. Sikke en god energi du skabte


- tak for et SUPER FANTASTISK foredrag, med masser af “kød” på. Jeg blev overrasket over, hvor godt du er klædt på, wauw, så godt. Dem jeg havde lokket med, fik sig også en øjenåbner af de store Jeg mangler ord, der dækker hvad jeg synes om foredraget, beklager.


- Super godt foredrag Dorte. Du har en fantastisk måde at videregive din viden på. Du kan tro at der blev talt og reflekteret rundt om spisebordet da vi kom hjem - TAK søde dig


- tak for et super godt foredrag...... Jeg er vild med din skønne energi og dit

- Tak for en fantastisk aften Dorte. Du er fantastisk inspirerende at lytte til. Rigtig glad for jeg kom. Du er en formidabel foredragsholder. Med din passion brænder du helt igennem. Du har min fulde opmærksomhed HELE tiden - og det er ret sejt Din jonglering mellem dine egne erfaringer, din privatsfære, kollegiale og klientreferencer er bare så fedt. Det støtter i dyb troværdighed og erfaring.


Ticket 493606

Salg lukket