Fra sygdom til helbredelse (Kjellerup)

05 mar 2018 kl. 19:00 - 21:00

Arena Midt Kjellerup, Hasselvej 15, 8620 Kjellerup


Hvordan kom jeg af med astma, allergi for heste, hunde, katte, nikkel, en irriteret tyktarm og ledsmerter.

Hvad skabte symptomerne. Hvad var årsagen?

Denne aften vil jeg fortælle hvilke konflikter der ligger bag vores symptomer. Min egen helbredelse og hvad der ligger bag bl.a. gigt og ledsmerter, eksem, hælesporer,mave/tarm, angst, depression og meget mere.

Jeg er uddannet psyke, krop- og helbredsterapeut, og arbejder hver dag med kroppens signaler og årsager.

Jeg har egen klinik i Hinnerup og underviser desuden terapeutstuderende på Life Academy i Aarhus og på Chok Release Master uddannelsen i København.

Er du nysgerrig på hvad der skaber sygdom, hvad du selv kan gøre og høre min historie, så får d...u det hele på denne aften.

Det er en god ide at medbringe papir og pen, hvis du vil notere nogen af de indsigter du får. Der vil være en pause, hvor der bliver serveret kaffe/the, vand og småkager.

Jeg er opvokset i Kjellerup, og glæder mig specielt meget til at komme tilbage, og måske gense en masse kendte ansigter.
Du kan læse mere om mig her http://www.psykeoghelbred.dk/

Deltagere fra tidligere foredrag siger:
- Vil gerne sende tusindvis af roser som tak for det mest fantastiske, jordnære, konkrete, lærerige og forståelige foredrag, jeg i mit 68-årige liv har oplevet
- en aften jeg sent vil glemme
- tak for et godt og spændende foredrag. Sikke en god energi du skabte
- har fået vendt frygten for sygdom, og ved nu at jeg altid kan få hjælp hvis det værste skulle ramme mig
- kunne mærke "kulden" du nævnte i aftes, og har i dag været bevidst om, hvornår den er der, og sammen med hvem. TAK. Jeg glæder mig meget til at lære mere og komme med på din workshop
- tak for et SUPER FANTASTISK foredrag, med masser af “kød” på. Jeg blev overrasket over, hvor godt du er klædt på, wauw, så godt. Dem jeg havde lokket med, fik sig også en øjenåbner af de store Jeg mangler ord, der dækker hvad jeg synes om foredraget, beklagerBillet

Salg lukket