Fra sygdom til helbredelse (Øster Højst)

29 okt 2019 kl. 18:30 - 21:00

Øster Højst kro, Bredgade 24, 6240 Løgumkloster

Dorte kommer og fortæller hvordan hun kom af med astma, allergi for heste, hunde, katte, nikkel, en irriteret tyktarm og ledsmerter.
Hvad skabte symptomerne. Hvad var årsagen?

Hun fortæller også hvilke konflikter der ligger bag vores symptomer. Sin egen helbredelse og hvad der ligger bag bl.a. gigt og ledsmerter, eksem, hælsporer, mave/tarm, søvnbesvær, angst, forhøjet blodtryk, depression og meget mere.

Er du nysgerrig på hvad der skaber sygdom, hvad du selv kan gøre og høre hendes historie fra kronisk syg til sund og rask, så glæder jeg mig til en god aften på Øster Højst Kro i dit selskab.

Foredraget starter klokken 18.30, og der vil være en pause ca. klokken 19.30 hvor der vil blive serveret en sandwich. Vil du spise med vennerne inden foredraget, kan jeg anbefale at du bestiller bord hos Helle på 74775333 og får dagens middag til 58 kr. fra klokken 17.

Drikkevarer kan købes på kroen

Overskuddet fra foredraget går til køb af ledlamper til Bedsted Rideklub.

Det er en god ide at medbringe papir og pen hvis du vil notere nogen af alle de nye indsigter du får. Men Dorte medbringer også en masse at sine redskaber på skrift, samt et gavekort til en værdi af 3.000 kr. til en powerdag.Deltagere fra tidligere foredrag siger:

- Vil gerne sende tusindvis af roser som tak for det mest fantastiske, jordnære, konkrete, lærerige og forståelige foredrag, jeg i mit 68-årige liv har oplevet

- Der er langt imellem at jeg går fra et foredrag SÅ opløftet af nyttig og brugbar viden - ALLE bør høre dette foredrag

- Kære Dorte. Var til foredrag med dig en gang i foråret 2018 i Haderslev. Jeg ikke få armene ned. Mange tak for at du åbnede døren indtil mit nye liv

- tak for et godt og spændende foredrag. Sikke en god energi du skabte

- dejlig aften. Jeg fik så meget med mig. En hel ny måde for mig at anskue sygdom på

- tak for et SUPER FANTASTISK foredrag, med masser af “kød” på. Jeg blev overrasket over, hvor godt du er klædt på, wauw, så godt. Dem jeg havde lokket med, fik sig også en øjenåbner af de store Jeg mangler ord, der dækker hvad jeg synes om foredraget, beklager

- Super godt foredrag Dorte. Du har en fantastisk måde at videregive din viden på. Du kan tro at der blev talt og reflekteret rundt om spisebordet da vi kom hjem - TAK søde dig

- tak for et super godt foredrag...... Jeg er vild med din skønne energi og dit engagement

- Tak for en fantastisk aften Dorte. Du er fantastisk inspirerende at lytte til. Rigtig glad for jeg kom. Du er en formidabel foredragsholder. Med din passion brænder du helt igennem. Du har min fulde opmærksomhed HELE tiden - og det er ret sejt. Din jonglering mellem dine egne erfaringer, din privatsfære, kollegiale og klientreferencer er bare så fedt. Det støtter i dyb troværdighed og erfaring.

- jeg har hørt, at man kun kan lytte i max 12 minutter. Det passer ikke her