Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fra Toraen til Nobelprisvinderen Louise Glück: Strømninger i jødisk poesi

eventet sluttede

Fra Toraen til Nobelprisvinderen Louise Glück: Strømninger i jødisk poesi

Billetter fra DKK 85,00

Sted

Dato

20 okt 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi dykker ned i jødiske poeter og den lange tradition i jødisk litteratur for at lade poesien tale. Dette arrangement er en blanding af foredrag og oplæsninger af forskellige digte.

Der er flere strømninger og et ocean af vidunderlige poeter at vælge imellem. Fra det stærkt religiøse over det politiske og til det helt personlige. Der er små vinduer ind i en tid hvor alt var anderledes, men alligevel ikke. Det bliver smukt, sjovt, rørende, smerteligt, råt, og meget mere. En tsunami af ord som river os med.

Dennis Jacob Rosenfeld er forfatter og kulturformidler. Han beskæftiger sig med litteratur, film og tegneserier. Han er især fanget af krydsfeltet hvor populærkulturen og finkulturen mødes. Arrangementet er en del af Jødisk Informationscenter aftener om jøder i kunsten, som denne gang handler om poesi og foregår i Poesiens Hus. 

Der er et begrænset antal billetter, og vi tager naturligvis alle de nødvendige forbehold i disse corona-tider.

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .