Fra udsendt til indsat

26 feb 2020 kl. 18:30 - 20:30

Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

FRA UDSENDT TIL INDSAT ….. den fulde historie

Siden 2017 har jeg haft den store ære og glæde at kunne dele min historie ”fra udsendt til indsat” i en meget komprimeret udgave for tusindvis af udskolingselever, gymnasieelever, SSP-medarbejdere, PET samt andre fagfolk, der arbejder med udsatte unge.

Min historie er fortællingen om den rejse, jeg har været på siden 2007, hvor jeg uforvarende blev del af en katastrofal dødsulykke på Hærens træningscenter i Oksbøls.

En ulykke som har været med til at defineret mit liv igennem 10 år. Det var starten på en rejse der indeholdt en mission i Irak, dybe traumer, et væbnet røveri, 100 vis af timer hos psykologer og psykiater, en PTSD-diagnose, et ophold i Venstre fængsel og en personlig forvandling fra rooligan til hooligan; med racisme, narkotika- og spilleafhængighed og en gæld på hundrede tusindevis af kroner som følge. Et i væsentlig grad forløjet liv igennem 10 år, hvor jeg kom længere og længere væk fra min familie og venner og sande værdier. Med andre ord en rejse, der kunne være endt helt galt.

Og det er netop denne fulde historie - min rejse - jeg nu på utallige opfordringer breder ud som et helt specielt foredrag for tilhørerne.

Jeg kan love jer, at I vil gå fra foredraget med ikke blot en indsigt i mit liv, men endnu vigtigere også en læring og refleksion på, hvor galt og forfærdeligt det kan gå og se ud; og hvordan man med en kæmpe indsats fra én selv samt den rigtige opbakning fra de nærmeste kan komme hel ud på den anden side med redefinerede livssyn og værdier – og dermed tilbage til det gode liv.

Jeg tror på, at det vil kunne være en læring, der kan duplikeres til mange andre traumatiske oplevelser i livet; og som jeg håber kan være en inspiration i forhold til at kunne se lyset i tunnelen – selv når det ser allermest sort ud.

Kom og hør hele mine historie på Edison Teatret, Frederiksberg, onsdag, den 26. februar 2020, kl. 18:30 – 20:30.

Glæder mig til at se dig.