eventet sluttede

Fra Ung til Chef

Gratis

Sted

Dato

26 maj 2020 kl. 15:00 - 19:00

Beskrivelse

Vi kalder det fra Ung til Chef!

Vi er en række virksomhedsledere i Code of Care Favrskov, der inviterer dig med til en inspirerende event i naturen – og vi håber du vil være med til at sikre fremtidens arbejdskraft, hjælpe vores kommune og især give en hjælpende hånd til en ung. Vi lover det bliver en sjov, berigende og meningsfuld oplevelse for dig og de unge.

Det hele foregår på Naturværket, Teglværksvej 3, Hinnerup.

EN DIALOG OM JOBDRØMMEN
TIRSDAG 26. MAJ KL. 15.00-19.00
PROGRAM FOR EVENTET
15.00 Velkommen - ved virksomhedsleder I Code of Care Favrskov – kom i god tid
15.10 Oplæg om unge, udfordringer, muligheder og mentorskab
15.30 Vi mødes med de unge og icebreaker
15.40 Teamopgaver i naturen – med sparring på jobdrømmen
17.00 Mad – over bål
18.00 Lækker mad og drikke serveres
19.00 Afrunding og tak for i dag ved Code of Care Favrskov

Læs mere på www.codeofcare.dk eller kontakt Karina L. Løvendahl, virksomhedskoordinator – mobil: 2374 6867 – mail: klve@favrskov.dk - eller din virksomhedskollega i Code of Care Favrskov.

Tilmeld dig nu - vi glæder os til at se dig!

Arrangør

Lokation

Naturværket Naturværket, Teglværksvej 3, 8382 Hinnerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .