Med et anmelderrost debutalbum i ryggen har FRAADS netop afsluttet populær turné, der gav publikum en liveoplevelse udover det sædvanlige – og FRAADS har nu blod på tanden og lyst til mere. Derfor inviterer duoen og band nu deres største fans til at afslutte året sammen med dem, ved en eksklusiv koncert i Pumpehuset. Oprindeligt skulle koncerten være afholdt på Bremen Teater den 30. december, men er pga nedlukningen blevet rykket til den 6. februar i Pumpehuset.

I august måned udgav FRAADS deres længeventede debutalbum ’FRaaaDS’, som har fået flotte anmeldelser med sig. Albummet er en magisk realistisk fortælling om en ung mand, der er fuldkommen opslugt af sine følelser, drifter og indre stemmer. Et univers, der også går igen til deres koncerter, hvor Papa Erotic blandt andet slanger sig rundt i stemningsfulde kulisser.

Det har været en stor oplevelse for FRAADS at spille deres nye sange live for et tændt (siddende) publikum landet over – inkl. 2 x udsolgte koncerter i Store VEGA. Derfor annoncerer de nu en eksklusiv koncert på det stemningsfulde Bremen Teater i København d. 30/12, hvor de glæder sig til at afslutte et på mange måder uvirkeligt år sammen med deres trofaste fans. FRAADS udtaler: ’Vi havde virkelig gjort os umage med touren. Det hele er lavet ud fra en samlet fortælling, som vi kunne mærke, at publikum forstod 100%. Vi har været helt høje siden koncerterne, og det er derfor, at vi gerne vil afslutte året med et stort og unikt liveshow på Bremen Teater.’

Ser man på anmeldelserne af deres seneste tour, kan publikum godt begynde at glæde sig. I en 5-stjernet anmeldelse skriver GAFFA bl.a.: “Så tak, Fraads, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance. I har inviteret mig ind i en verden, der er ny, spændende og pirrende. Og som jeg kun har lyst til at udforske yderligere og være en del af.”

Med udgivelsen af debutalbummet ’FRaaaDS’ har FRAADS endnu en gang bevist, at de har førertrøjen inden for ny, dansk alternativ hiphop. Toneangivende medier skriver bl.a. følgende:

- ”Den danske duo FRAADS har lavet et fantastisk fantaserende konceptdebutalbum”’ Information
- ’En dejlig portal ind i en fantasiverden.’ – Politiken
- ’Et både forfriskende følsomt og ekstremt erotisk album.’ – Soundvenue.
- ’Flot og gennemarbejdet poetisk univers – vedrørende, eventyrligt og underfundigt. Det er moderne hiphop – et melodisk udspil.’ – Bands of Tomorrow

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke