eventet sluttede

FRÅDSERI – DE SYV DØDSSYNDER

DKK 75,00 - DKK 150,00

Dato

17 nov 2016 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

FRÅDSERI – DE SYV DØDSSYNDER

Fire exceptionelle novemberdage: KoncertKirken præsenterer Eriko Makimuras program FRÅDSERI, udviklet specielt til KoncertKirken sammen med Willie Flindt.

Den prisbelønnede, japanske klassiske pianist Eriko Makimura har de seneste år sammensat koncerter med De Syv Dødssynder som omdrejningspunkt i sin dramatiske og unikt eksperimenternde tilgang til det klassiske koncertformat. Makimura spiller bl.a. Chopin, Stravinsky samt John Cage’s Living Room Music sammen med de indbudte gæster og med-iscenesættere: sanger og komponist Marie Fisker, danser og performancekunstner Nana Fransisca Scottländer samt forfatter og kunstner Sigrún Gudbrandsdóttir. Alle deltager desuden med egne værker skabt specielt til forestillingen.

Frådseri som grundpræmis?

Religioner har beskrevet frådseri som særlig farlig for menneskets åndelighed, som i myten om hungry ghosts, en tilstand af evig fortæren. I forestillingen undersøges begrebets plads i den moderne bevidsthed. Er vores brug-og smid-væk tilgang til det materielle, til jorden og til andres liv i virkeligheden Frådseri i ny forvrænget forklædning?

Fem musikstykker, der i sig selv er fortærende, bindes sammen af nonsens ritualer og åbne udsagn. Som sætningen af Gertrude Stein: ¨Once upon a time the world was round and you could go on it around and around¨ fra Living Room Music.

Og bag Stravinskys Rite of Spring ligger en fortælling, der opridser det ultimative frådseri: Ofringen af andres liv for egen ideologi.

Kom og oplev en særegen scenekunstner, som bryder genrer med sine samarbejder og løfter det klassiske koncertformat, så det får karakter af performanceværk.

ERIKO MAKIMURA spiller Chopin, de Falla, Prokofiev og Stravinsky.

Eriko Makimura, Marie Fisker, Nana Francisca Schottländer og Sigrún Gudbrandsdóttir opfører John Cages Living Room Music.

Black Tooth – Uropførelse af MARIE FISKER

Hungry Ghost – Ny koreografi & dans af NANA FRANCISCA SCHOTTLÄNDER

Manifest – Ny tekst af SIGRÚN GUDBRANDSDÓTTIR

KONCERTPERFORMANCES:

17 Nov kl 20.00

18 Nov kl 20.00

19 Nov kl 16.00

20 Nov kl 20.00

Billetter a 150 dkk / stud: 75 i døren og på Billetto.dk:

https://billetto.dk/da/events/fraadseri-17-nov

https://billetto.dk/da/events/fraadseri-18-nov

https://billetto.dk/da/events/fraadseri-19-nov

https://billetto.dk/da/events/fraadseri-20-nov


Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Københavns Kommunes Musikudvalg.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .