spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Frank Hvam og Anne Glad vælger ting til Nationalmuseets nye udstilling!

Afholdt event

Frank Hvam og Anne Glad vælger ting til Nationalmuseets nye udstilling!

Fra Gratis

Sted

Dato

23 okt 2017 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Vær med, når en jury bestående af blandt andre Puk Damsgård, Søren Ryge, Frank Hvam og Anne Glad skal vælge ting til Nationalmuseets næste udstilling. Genstandene er blevet sendt ind af danskere fra hele landet og kommer til at udgøre museets fortælling om danmarkshistorien fra 2000-2017. Kom med til arrangementet – helt gratis.

Det bliver både festligt, sjovt, skørt og klogt, når Nationalmuseet på bare halvanden time skal have hjælp til at skrive danmarkshistorie! Og publikums stemme er vigtig. Som gæst skal du nemlig, udstyret med røde og grønne skilte, vejlede juryen i forhold til at stemme ting ind eller ud af udstillingen ”Din ting – vores historie”. Vi håber på hed debat, sjove anekdoter og gode argumenter for, hvilke genstande der skal på museum.

Juryen består af:
Frank Hvam, Anne Glad, Søren Ryge Petersen, Puk Damsgård, Basim, Birgit Aaby, Jakob Mathiassen, Ulla Schaltz og Rane Willerslev.
Vært og moderator: Jacob Frische.

Program
16:00-16:30: Dørene åbnes og Nationalmuseet byder på et glas bobler

16:30 Vært Jacob Frische byder velkommen og præsenterer jurymedlemmerne og dagens forløb.

16:40-17:00: Præsentation af Nationalmuseets indstillede genstande fra museets egen samling ved seniorforsker Lars K.Christensen og Jacob Frische.

17:00-17:10: Juryen går rundt mellem de genstande, som Danmark har indstillet. De får hver 10 minutter til at vælge et par genstande.

17:10-18:00 Jurymedlemmerne argumenterer på skift for deres valg. Juryen og værten rådfører sig med publikum, der er udstyret med et rødt og et grønt skilt. Med det skilt kan publikum vejlede juryen med at stemme en genstand ind eller ud.


Udstillingen ”Din ting - vores historie” åbner på Nationalmuseet 30. november og er en del af samarbejdsprojektet Historier om Danmark, der er støttet af Nordea-fonden.


Lokation

Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .