spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Frank Sinatras fantastiske liv og musik - live

Afholdt event

Frank Sinatras fantastiske liv og musik - live

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

06 mar 2020 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Musikalske fortællinger ved Pino Smørtenor og band.
Tag med til de glade dage i New York, New York med stor musik og sprød stemme.

Musikken er i orden, når Pino synger 12 Frank Sinatra klassikere (næsten) som den gang på The Sands Hotel. Orkestret består af klaver, bas, saxofon og Trombone

Sanger, fortæller og entertainer Pino er vokset op med de store croonere Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis og Tom Jones, og det kan høres og mærkes, når han fortæller den populære historie om en af Hollywoods største stjerner og synger Ol'blue klassikerne. Pino har været sanger i forskellige Big Bands siden 2006. 

Historien om Frank Sinatra kender alle over 30 år og dog ikke alligevel. Rygter om kvinder, sprut, penge og mafiaen har altid omgæret ham. Sinatra var gift fire gange, har vundet både en Emmy og en Oscar, og det siges, at My Way er den mest brugte sang til amerikanske begravelser - overhovedet. Sinatra blev af sine fans kaldt The Voice. Han blev født i 1915 og døde i 1998 i Beverly Hills.

Se mere på www.smørtenor.dk 

Lokation

Kulturhuset No1 Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .