Fransk Vinsmagning og Tour de Jazz med Alex Vinbar

Fransk Vinsmagning og Tour de Jazz med Alex Vinbar

Sted

Dato

01 jul 2022 kl. 16:15 - 17:00

Beskrivelse

Hvad er mere fransk end Tour de France? Måske vin? Med Tour de France i baggrunden og franske Chansons strømmende ud fra pladespilleren kan du denne eftermiddag blive lidt lykkeligere med en fransk vinsmagning kyndigt forberedt af  den lokale Alex´ Vinbar. Nyd et par eksklusive glas med lækre franske snacks til og gæt med i vinquizzen. Måske er du den heldige vinder af ….. lidt fransk sommerlykke. 

Til vinsmagningen kan du smage 3 franske glas, et i hver farve, og dertil vil der være små franske snak

Denne vinsmagning er en del af Brønshøj Sommer Jazz der foregår på Plænen ved Brønshøj Torv fra 30. juni til 2. juli. Festivalen er spækket med forskellige aktiviteter primært indenfor musik, mad, Tour de France og børneaktiviteter.

Brønshøj Sommer Jazz (undtagen mad- og vinarrangementer) koster 100 kr fra start til slut og er gratis for børn under 12 år. Vi har intet forsalg på entréen, men du kan købe et armbånd, når du ankommer, som gælder til hele festivalen.

Se hele festivalprogrammet på www.bronshojsommerazz.dk

Arrangør

JAZZiVÆRK er en forening der iværksætter Jazzkoncerter

Lokation

Brønshøj Torv (Krabbesholmvej) Brønshøj Torv (Krabbesholmvej), 2700 København, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .