Spring til hovedindhold

Franz Schubert med venner

Franz Schubert med venner

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

31 jul 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

FRANZ SCHUBERT OG HANS VENNER

Fordyb dig i en aften med udsøgt musik med David Dinu, der er kendt for sit udtryksfulde obo-spil, som væver lyriske melodier sammen med inderlige følelser. Sammen med ham bringer Antti Salovaara energisk dynamik til fagotten og supplerer Michel Camilles rige klang og virtuositet på bratschen.

Sammen med den anerkendte danske pianist Kristoffer Hyldig vil dette ensemble udforske et repertoire, der omfatter Schuberts gribende "Arpeggione"-sonate og Francis Poulencs fængslende trio. Programmet byder også på Camille Saint-Saëns' indviklede Sonate for fagot, der er en fusion af teknisk brillans og melodisk skønhed. 

Franz Schubert: Sonate i a-mol for bratsch og klaver, D. 821, "Arpeggione"
Camille Saint-Saëns: Fagotsonate i G-dur, op. 168
Francis Poulenc: Trio for klaver, obo og fagot, op. 114

Forkæl dig selv med vores koncertpakke til kun 700 kr., som giver dig ubegrænset adgang til 16 koncerter og eksklusiv adgang til udvalgte oste-, kage- og vinarrangementer. Alternativt kan du købe individuelle billetter til 150 kr. uden forfriskninger eller 170 kr. med forfriskninger. Der er også mulighed for opgradering, og børn under 18 år kommer gratis ind. Gå ikke glip af denne ekstraordinære chance for at fordybe dig i en verden af musik!

Lokation

Sønderho Church, Sønderho Strandvej 1A, 6720 Fanø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori