Fredagsbar LIVE! Koncert med KINCK

08 nov 2019 kl. 18:00 - 22:00

Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

Prismen & Øens Spisested inviterer til fredagsbar LIVE! fire gange i efteråret, hvor vi får besøg af forskellige artister, der alle har noget på hjertet; alt fra koncerter, digtoplæsning og foredrag. Denne 3. fredag kommer den anmelderroste dansk-senegalesiske sangerinde og sangskriver Kinck og holder koncert, alt imens du kan få noget vådt til ganen, snacks og småretter til appetitten og bare nyde at det endelig er weekend.

ENTRÉ: 40 KR. via billetto (vi har begrænsede pladser)

PROGRAM: KL. 18: Baren & køkkenet åbner

KL. 20: Koncert med KINCK

KL. 21: Musik & drinks

KINCK:

Kinck har sin helt egen unikke lyd i et univers med tung bas og en forførende vokal, der gemmer på dybere lyrisk guld, som også udtrykker hendes tid i Brooklyns gader og personlige definition af pop musik. Et lydbilled der kan findes mellem den pulserende trap lyd og den melodiske indie pop fusioneret med tunge synth samples og en melankolsk retro vibe, som hvis Major Laser stod fordet næste James Bond Soundtrack.
Kinck har skabt nok opmærksomhed omkring hendes unikke lyd, til at fortjene sin plads i studie med producerer som STWO og Yakob (6lack), The Fanatix (Nicki Minaj, David Guetta),og Nate Donmoyer (Kelela, The Weeknd) og danske Pitchshifters (Medina).Kinck udgiver på sit eget pladeselskab Sad Unicorn, som blandt andet også står bag Zapáta, og X-Tape som er Kinck’s duo med danske superproducer Birk Storm (Nicklas Sahl). Sad Unicorn har derudover også fokus på kvindelige artister, da hun gerne vil være en del af forandringen imod mere ligestilling i musikbranchen.i Danmark

Du kan opleve KINCK på:
SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/3WIqCpjYUrR2Bt9rFYNaej?si=Wqp3cjFlSua0-eNi3oLuAA
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCxuPoW5II-wsd0lNfocydvA
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/iamkinck/