spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Freddy & The Phantoms

Afholdt event

Freddy & The Phantoms

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

19 apr 2024 kl. 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Freddy And The Phantoms er albumaktuelle i foråret, og d.19 april spiller de deres officielle release koncert i København på Bartof Station.

Hør det nye album og flere af bandets klassikere fra hele 6 albums og køb et signeret eksemplar med hjem på LP!

FREDDY AND THE PHANTOMS – HEATHEN GOSPELS

Freddy And The Phantoms er klar med deres sjette studie album, Heathen Gospels, som er en smeltedigel af country, blues og ørkenrock og er deres hidtil mest fuldtonede americana plade. På albummet spejdes der udover de store åbne landskaber med højt til himlen, mens der gemmer sig en dyb desperation i sindets bølgedale. Bandet stiller med deres hedenske hymner skarpt på store personlige spørgsmål som frihed, spiritualitet, svigt og det evige begær efter magt, penge og de kødelige lyster.

“Vi har skrevet albummet henover efteråret 2023, og det er vores hidtil mest kollektive indsats. Alle har bidraget til sangskrivningen og kompositionerne, og vi har ladet sangene og melodierne diktere, hvor nummeret skulle lande, hvilket har resulteret i et meget varieret, usminket og melodiøst udtryk, som vi ikke har udforsket på samme måde før. I januar 2023 spillede vi i USA for første gang med 3 shows i Asbury Park, så der uden tvivl hentet noget inspiration med hjem til denne plade“, udtaler bandet.

Heathen Gospels er indspillet i bandets eget studie i Hornbæk og mixet af Knut Haavik (Hotel Hunger, Atterman m.fl), som har assisteret bandet i at få sangenes cinematiske kvaliteter ud i pappet, mens der er bevaret masser af varme og nærvær i lyden. Sonisk er lytteren landet sammen med bandet et sted på den “nordiske prærie” og bliver inviteret på en opdagelsesrejse ind i et episk univers, som står på skuldrene af både The Band, Fleetwood Mac, ZZ Top og The Doors.

Besætning på albummet er som følger:
Frederik Schnoor : vokal, elguitar, mundharpe, akustisk guitar
Rune René Hansen: trommer, vokal, perc, produktion
Anders Haahr: hammond, keys, synths, akustisk guitar, cello, vokal og slide guitar
Søren Nielsen: bas, akustiske guitar, slideguitar og vokal.

Knut Haavik: MixArrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .